Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-11-04 23:29
  • Competitiewedstrijd: Copa Noob Ql
  • Stadion: La Caja
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
Clonazepam Lican Ray
le enclonao Tactiek 541
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.9 gemiddelde waardering 43.5
solide Schieten solide
redelijk Passen goed
matig Verdedigen goed


6e minuut.
Szili verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Szili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szili passt de bal in één keer door. Pastor is nu in balbezit. Pastor haalt uit met een fantastische trap. Borisavljević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Glöckner rent richting de bal. Glöckner geeft de bal voor. Sitku is nu in balbezit. Sitku haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Clonazepam - Lican Ray 1:0

16e minuut.
Igweonu is nu in balbezit. Igweonu speelt de bal door. Khắc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Cường geeft een hoge lob. Gudskov kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sitku is nu in balbezit. Sitku haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Smoktunowicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osjeku met de inworp. Talu rent richting de bal. Talu passt de bal in één keer door. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Pajka geeft een lange en hoge pass. Smoktunowicz rent richting de bal. Talu rent richting de bal. Pastor is nu in balbezit. Pastor schiet op doel. Borisavljević bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Borisavljević met een sublieme pass. Gos kopt de bal weg. Smoktunowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pastor rent richting de bal. Pastor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Pastor is nu in balbezit. Talu rent richting de bal. Talu schiet op doel. Igweonu probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Corato komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clonazepam 53%, Lican Ray 47%.
Clonazepam - Lican Ray 1:0

46e minuut.
Pastor speelt de bal door. Talu met een sublieme pass. Pajka heeft problemen om de bal te vangen. Corato rent richting de bal. Corato draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Gos met een harde bal richting middenveld. Glöckner kopt de bal weg. Gudskov is nu in balbezit. Corato bereikt de bal nog maar net als eerste. Corato schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Callejas geeft de bal voor. Khắc Cường kopt de bal weg. Klungelig pakt Gos de bal. Corato rent richting de bal. Corato haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Szili heeft problemen om de bal te vangen. Szili geeft een lange en hoge pass. Wojtaszewski kopt de bal weg. Khắc Cường rent richting de bal. Khắc Cường geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Corato bereikt de bal nog maar net als eerste. Corato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Clonazepam - Lican Ray 2:0

69e minuut.
Pajka passt de bal zonder na te denken. Świrski rent richting de bal. Świrski passt de bal zonder na te denken. Pastor rent richting de bal. Pastor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Inworp. Sályi komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Sályi passt de bal met de wreef. Talu is nu in balbezit. Smoktunowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Talu raakt geblesseerd tijdens het duel. Sályi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Borisavljević bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Clonazepam - Lican Ray 2:1

73e minuut.
Igweonu onderschept slim de pass. Khắc Cường rent richting de bal. Khắc Cường speelt de bal door. Corato bereikt de bal nog maar net als eerste. Corato haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sidea niet meer kan verder spelen. Rivero komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Khắc Cường rent richting de bal. Khắc Cường passt de bal zonder na te denken. Gudskov is nu in balbezit. Corato is nu in balbezit. Corato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Clonazepam - Lican Ray 3:1

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Tommasi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Talu is nu in balbezit. Talu geeft de bal voor. Sályi krijgt zijn hoofd ertegen. Borisavljević bokst de bal weg.

88e minuut.
Verhasselt speelt de bal door. Schrenk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Corato is nu in balbezit. Corato haalt uit met een fantastische trap. Rivero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Clonazepam - Lican Ray 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clonazepam 45%, Lican Ray 55%.
Clonazepam - Lican Ray 4:1