Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Start Lican Ray
This is Tactiek Ofensiva
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
32 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 37.6
uitstekend Schieten goed
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen matig


3e minuut.
Salfický is nu in balbezit. Strzyga onderschept slim de pass. Strzyga probeert naar een medespeler te passen. Cunliffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunliffe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Bimbó kopt de bal weg. Klungelig pakt Dimitrescu de bal. Dimitrescu probeert naar een medespeler te passen. Cunliffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunliffe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Lalanne speelt de bal door. Kralevski speelt de bal door. Bimbó heeft problemen om de bal te vangen. Bimbó schiet op doel. Sitarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Start - Lican Ray 1:0

10e minuut.
Minh Tiến rent richting de bal. Niza geeft een lange en hoge pass. Cunliffe kopt de bal weg. Bimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimbó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Dudnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzyga is nu in balbezit. Strzyga passt de bal in één keer door. Bimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimbó schiet op doel. Sitarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Valkaniotis onderschept slim de pass. Valkaniotis passt de bal zonder na te denken. Cunliffe rent richting de bal. Cunliffe draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert De Tommasi de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dimitrescu neemt de hoekschop. Bimbó krijgt zijn hoofd ertegen. Sitarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Start - Lican Ray 2:0

20e minuut.
Kralevski is nu in balbezit. Kralevski passt de bal met de wreef. Bimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimbó haalt uit met een fantastische trap. Sitarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Start - Lican Ray 3:0

24e minuut.
Cunliffe probeert naar een medespeler te passen. Bimbó is nu in balbezit. Bimbó haalt uit met een fantastische trap. Kralevski probeert de bal aan de voet te houden. Sitarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Start - Lican Ray 4:0

30e minuut.
Strzyga is nu in balbezit. Strzyga geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kębrowski de bal. Bimbó rent richting de bal. Bimbó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Cottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunliffe verovert de bal door een tackle van achteren. Dimitrescu speelt de bal door. Bimbó rent richting de bal. Bimbó haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bimbó kopt de bal weg. Cottini probeert de bal met de borst te controleren. Cunliffe rent richting de bal. Cunliffe draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert De Tommasi de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Minh Tiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Kralevski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Minh Tiến is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Torino met een snel genomen vrije trap. Daar is Vrabie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaskóła rent richting de bal. Jaskóła draait met de bal, schiet en ... Meléndez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Start 34%, Lican Ray 66%.
FC Start - Lican Ray 4:0

46e minuut.
Ossa komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Alzamendi geeft de bal voor. Cottini kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Torino de bal onder controle te krijgen. Bimbó is nu in balbezit. Bimbó schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Klungelig pakt Dimitrescu de bal. Dimitrescu passt de bal met de wreef. Bimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimbó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Start - Lican Ray 5:0

49e minuut.
Vrabie is nu in balbezit. Vrabie speelt de bal door. Strzyga probeert naar een medespeler te passen. Dimitrescu is nu in balbezit. Dimitrescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Strzyga rent richting de bal. Strzyga geeft de bal voor. Daar is Cottini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bimbó rent richting de bal. Bimbó draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Salfický is nu in balbezit. Strzyga verovert de bal door een tackle van achteren. Strzyga passt de bal in één keer door. Bimbó rent richting de bal. Bimbó schiet op doel. Sitarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzyga onderschept slim de pass. Strzyga passt de bal in één keer door. Cunliffe rent richting de bal. Cunliffe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kralevski onderschept slim de pass. Kralevski geeft een hoge lob. Bimbó rent richting de bal. Bimbó heeft problemen om de bal te vangen. Bimbó schiet op doel. Sitarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Dudnic is nu in balbezit. Vrabie onderschept slim de pass. Vrabie geeft een lange en hoge pass. Dimitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrescu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Klungelig pakt Cunliffe de bal. Cunliffe geeft een lange en hoge pass. Bimbó rent richting de bal. Bimbó draait met de bal, schiet en ... Sitarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Start - Lican Ray 6:0

75e minuut.
Beteringhe komt het veld opgelopen. Szatmári komt het veld opgelopen. Brens komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Cottini geeft een hoge lob. Brens rent richting de bal. Strzyga onderschept slim de pass. Strzyga geeft een hoge lob. Bimbó krijgt zijn hoofd ertegen. Sitarz bokst de bal weg. Cunliffe rent richting de bal. Cunliffe schiet op doel. Paal!

78e minuut.
Vrabie verovert de bal door een tackle van achteren. Beteringhe verovert de bal door een tackle van achteren. Beteringhe probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szatmári, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szatmári draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Dimitrescu probeert de bal met de borst te controleren. Dimitrescu geeft een lange en hoge pass. Kębrowski kopt de bal weg. Cunliffe rent richting de bal. Cunliffe haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Sitarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Strzyga de bal. Strzyga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Start 35%, Lican Ray 65%.
FC Start - Lican Ray 6:0