Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-11-18 23:29
  • Competitiewedstrijd: Copa Noob Ql
  • Stadion: La Caja
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
Clonazepam C.D. Universidad Católica
clonaaaa Tactiek 532 Test
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
40.3 gemiddelde waardering 35.5
solide Schieten matig
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen matig


5e minuut.
Verhasselt speelt de bal door. Wojtaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtaszewski geeft een lange en hoge pass. Corato is nu in balbezit. Corato schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sitku stond buitenspel. Makowski neemt vlug de vrije trap. Wojtaszewski kopt de bal weg. Sitku is nu in balbezit. Sitku haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Corato schiet op doel. Makowski met een sublieme pass. Fafelec kopt de bal weg. Joachimowicz is nu in balbezit. Joachimowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Khắc Cường raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Holenka komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Sitku met een sublieme pass. Callejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Callejas passt de bal zonder na te denken. Corato bereikt de bal nog maar net als eerste. Corato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clonazepam 50%, C.D. Universidad Católica 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Clonazepam - C.D. Universidad Católica 0:0

60e minuut.
Buitenspel voor Sołdecki. Goede buitenspelval van de verdediging. Verhasselt neemt vlug de vrije trap. Sitku bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitku draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Clonazepam - C.D. Universidad Católica 1:0

64e minuut.
Holenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitku bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitku met een sublieme pass. Corato is nu in balbezit. Corato draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clonazepam - C.D. Universidad Católica 2:0

68e minuut.
Smoktunowicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Conta de bal. Corato is nu in balbezit. Corato draait met de bal, schiet en ... Makowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clonazepam - C.D. Universidad Católica 3:0

75e minuut.
Dalli Cardillo geeft de bal voor. Inworp. Verhasselt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wojtaszewski geeft de bal voor. Klungelig pakt Corato de bal. Makowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Corato is nu in balbezit. Corato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Clonazepam - C.D. Universidad Católica 4:0

78e minuut.
Beliczky rent richting de bal. Beliczky passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Smoktunowicz de bal. Joachimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Joachimowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Beliczky passt de bal met de wreef. Sołdecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Igweonu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Igweonu krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Klungelig pakt Selvaggio de bal. Conta rent richting de bal. Corato verovert de bal door een tackle van achteren. Corato schiet op doel. Makowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Doeltrap. Makowski met een harde bal richting middenveld. Urgela kopt de bal weg. Joachimowicz is nu in balbezit. Joachimowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clonazepam 53%, C.D. Universidad Católica 47%.
Clonazepam - C.D. Universidad Católica 4:0