Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-11-18 23:29
  • Competitiewedstrijd: Copa Noob Ql
  • Stadion: Fcorp Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
Fcorp RC Santiago 07
433 Tactiek 4132 Express
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
35.2 gemiddelde waardering 44.5
redelijk Schieten goed
matig Passen matig
matig Verdedigen solide


1e minuut.
Ganchev rent richting de bal. Millar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez speelt de bal door. Mapp is nu in balbezit. Mapp schiet op doel. Cea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Millar rent richting de bal. Millar schiet op doel. Cea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fcorp - RC Santiago 07 0:1

4e minuut.
Martin geeft een hoge lob. Inworp. Lara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Millar rent richting de bal. Millar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Šrajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Koskelainen is nu in balbezit. Koskelainen probeert naar een medespeler te passen. Millar bereikt de bal nog maar net als eerste. Millar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Belmar passt de bal in één keer door. Jiménez rent richting de bal. Jiménez passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mapp de bal. Mapp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Brito met een snelle inworp. Aránguiz is nu in balbezit. Koskelainen met een sublieme pass. Mapp rent richting de bal. Mapp draait met de bal, schiet en ... Cea bokst de bal weg.

19e minuut.
Mapp bereikt de bal nog maar net als eerste. Mapp passt de bal zonder na te denken. Brito is nu in balbezit. Millar bereikt de bal nog maar net als eerste. Millar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Millar bereikt de bal nog maar net als eerste. Millar geeft de bal voor. Mapp bereikt de bal nog maar net als eerste. Mapp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fcorp - RC Santiago 07 0:2

22e minuut.
Inworp. Pęski met een snelle inworp. Urvet rent richting de bal. Urvet draait met de bal, schiet en ... Šrajer probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Urvet de bal onder controle te krijgen. Koskelainen rent richting de bal. Koskelainen geeft de bal voor. Mapp rent richting de bal. Mapp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Lara met een sublieme pass. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez passt de bal in één keer door. Millar is nu in balbezit. Millar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Brito rent richting de bal. Lara verovert de bal door een tackle van achteren. Lara met een sublieme pass. Millar kan de bal niet met de borst controleren. Millar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lara met een snelle inworp. Millar rent richting de bal. Millar schiet op doel. Martin probeert de bal aan de voet te houden. Cea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fcorp - RC Santiago 07 0:3

42e minuut.
Lara passt de bal in één keer door. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez passt de bal in één keer door. Mapp is nu in balbezit. Mapp haalt uit met een fantastische trap. Cea bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fcorp - RC Santiago 07 0:4

43e minuut.
Jiménez heeft problemen om de bal te vangen. Muñoz Molina met een sublieme pass. Kostava probeert naar een medespeler te passen. Urvet is nu in balbezit. Urvet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fcorp 72%, RC Santiago 07 28%.
Fcorp - RC Santiago 07 0:4

51e minuut.
Inworp. Castro komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Aránguiz heeft problemen om de bal te vangen. Moström speelt de bal door. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Cea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fcorp - RC Santiago 07 0:5

57e minuut.
Feller probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belmar met een snelle inworp. Moström bereikt de bal nog maar net als eerste. Moström passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Jiménez onderschept slim de pass. Jiménez met een sublieme pass. Castro rent richting de bal. Castro haalt uit met een fantastische trap. Cea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fcorp - RC Santiago 07 0:6

67e minuut.
Castro kopt de bal weg. Martin probeert de bal aan de voet te houden. Mapp is nu in balbezit. Mapp draait met de bal, schiet en ... Cea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fcorp - RC Santiago 07 0:7

67e minuut.
Ganchev passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Aránguiz de bal. Aránguiz passt de bal in één keer door. Mapp bereikt de bal nog maar net als eerste. Mapp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Daar is Brito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lara onderschept slim de pass. Lara met een sublieme pass. Mapp rent richting de bal. Mapp schiet op doel. Cea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Martin rent richting de bal. Mapp onderschept slim de pass. Mapp passt de bal in één keer door. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Aránguiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moström verovert de bal door een tackle van achteren. Moström speelt de bal door. Mapp rent richting de bal. Mapp schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Cea niet meer kan verder spelen. Riquelme komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fcorp 70%, RC Santiago 07 30%.
Fcorp - RC Santiago 07 0:7