Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Stronghold FC Start
Defensa de 4 Tactiek This is
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
44.9 gemiddelde waardering 54.3
adequate Schieten very good
adequate Passen solid
good Verdedigen very good


27e minuut.
Vrabie geeft een hoge lob. Kralevski kopt de bal weg. Cunliffe rent richting de bal. Cunliffe haalt uit met een fantastische trap. Canal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stronghold - FC Start 0:1

30e minuut.
Bimbó passt de bal met de wreef. Vlădulescu is nu in balbezit. Kralevski geeft een hoge lob. Bimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimbó haalt uit met een fantastische trap. Canal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kralevski zal de hoekschop nemen. Cunliffe is nu in balbezit. Cunliffe haalt uit met een fantastische trap. Canal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Kralevski geeft de bal voor. Daar is Caravantes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cunliffe is nu in balbezit. Dimitrescu is nu in balbezit. Dimitrescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Alzamendi geeft een lange en hoge pass. Strzyga kopt de bal weg. Daar is Bąk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimbó schiet op doel. Canal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bimbó is nu in balbezit. Bimbó haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Vlădulescu passt de bal zonder na te denken. Vujković heeft problemen om de bal te vangen. Vujković passt de bal in één keer door. Vlădulescu is nu in balbezit. Vlădulescu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Stronghold 51%, FC Start 49%.
The Stronghold - FC Start 0:1

46e minuut.
Ossa komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Kralevski rent richting de bal. Kralevski geeft een hoge lob. Daar is Caravantes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cunliffe rent richting de bal. Cunliffe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Gallardo verovert de bal door een tackle van achteren. Gallardo geeft een lange en hoge pass. Kralevski kopt de bal weg. Bimbó is nu in balbezit. Bimbó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stronghold - FC Start 0:2

54e minuut.
Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzyga verovert de bal door een tackle van achteren. Strzyga probeert naar een medespeler te passen. Bimbó is nu in balbezit. Bimbó geeft een hoge lob. Canal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Klungelig pakt Kralevski de bal. Kralevski passt de bal met de wreef. Bimbó is nu in balbezit. Bimbó haalt uit met een fantastische trap. Canal probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cunliffe rent richting de bal. Cunliffe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Bąk verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kralevski neemt de hoekschop. Cunliffe maakt een snoekduik en kopt de bal. Canal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Canal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bimbó is nu in balbezit. Bimbó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Stronghold - FC Start 0:3

79e minuut.
Powałka is nu in balbezit. Strzyga onderschept slim de pass. Strzyga geeft een hoge lob. Bimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimbó draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Niza geeft een hoge lob. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunliffe verovert de bal door een tackle van achteren. Cunliffe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Stronghold - FC Start 0:4

84e minuut.
Dimitrescu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gallardo. Dimitrescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Strzyga met een snel genomen vrije trap. Bimbó heeft problemen om de bal te vangen. Bimbó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Strzyga is nu in balbezit. Strzyga geeft een lange en hoge pass. Cunliffe rent richting de bal. Cunliffe schiet op doel. Canal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Vujković rent richting de bal. Kralevski onderschept slim de pass. Kralevski geeft een lange en hoge pass. Cunliffe is nu in balbezit. Cunliffe schiet op doel. Canal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Bimbó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bimbó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Stronghold - FC Start 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Stronghold 57%, FC Start 43%.
The Stronghold - FC Start 0:5