Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-11-25 23:29
  • Competitiewedstrijd: Copa Noob Ql
  • Stadion: RC Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
RC Santiago 07 Clonazepam
4132 Express Tactiek clonaaaa
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
47.6 gemiddelde waardering 42.4
solide Schieten goed
matig Passen redelijk
zeer goed Verdedigen matig


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Callejas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ouhrabka is nu in balbezit. Ouhrabka geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Santiago 07 - Clonazepam 0:1

6e minuut.
Koskelainen met een sublieme pass. Belmar met een sublieme pass. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara geeft een lange en hoge pass. Mapp krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Fodor trapt de bal weg van het doel. Jiménez kopt de bal weg. Mapp rent richting de bal. Mapp haalt uit met een fantastische trap. Borisavljević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RC Santiago 07 - Clonazepam 1:1

11e minuut.
Moström passt de bal in één keer door. Belmar probeert naar een medespeler te passen. Lara probeert naar een medespeler te passen. Mane bereikt de bal nog maar net als eerste. Mane schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Koskelainen probeert naar een medespeler te passen. Jiménez probeert naar een medespeler te passen. Moström probeert naar een medespeler te passen. Mapp is nu in balbezit. Mapp haalt uit met een fantastische trap. Borisavljević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Ouhrabka passt de bal met de wreef. Callejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Callejas passt de bal zonder na te denken. Corato bereikt de bal nog maar net als eerste. Corato haalt uit met een fantastische trap. Fodor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Moström onderschept slim de pass. Moström probeert naar een medespeler te passen. Mapp rent richting de bal. Mapp draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Glöckner onderschept slim de pass. Mane onderschept slim de pass. Inworp. Lara met de inworp. Mane met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Verhasselt is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moström met de inworp. Mapp rent richting de bal. Mapp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Koskelainen kopt de bal weg. Wojcieszek speelt de bal door. Glöckner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mane rent richting de bal. Mane haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mane rent richting de bal. Mane schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Smoktunowicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lara met de inworp. Mane is nu in balbezit. Mane geeft een hoge lob. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RC Santiago 07 33%, Clonazepam 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RC Santiago 07 - Clonazepam 1:1

46e minuut.
Millar komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Verhasselt met een snelle inworp. Sitku is nu in balbezit. Belmar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Belmar krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Ouhrabka geeft een hoge lob. Fodor speelt de bal door. Moström kopt de bal weg. Mapp is nu in balbezit. Mapp schiet op doel. Borisavljević bokst de bal weg.

53e minuut.
Daar is Mapp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Igweonu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mapp onderschept slim de pass. Millar rent richting de bal. Millar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Moström onderschept slim de pass. Moström probeert naar een medespeler te passen. Jiménez met een sublieme pass. Millar rent richting de bal. Millar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Ouhrabka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Corato de bal. Mallo probeert naar een medespeler te passen. Corato bereikt de bal nog maar net als eerste. Corato haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Glöckner verovert de bal door een tackle van achteren. Zenteno geeft een lange en hoge pass. Belmar heeft problemen om de bal te vangen. Sitku rent richting de bal. Sitku draait met de bal, schiet en ... Fodor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez speelt de bal door. Igweonu is nu in balbezit. Mapp verovert de bal door een tackle van achteren. Mapp draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Lara is nu in balbezit. Koskelainen rent richting de bal. Koskelainen passt de bal met de wreef. Millar bereikt de bal nog maar net als eerste. Millar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RC Santiago 07 36%, Clonazepam 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RC Santiago 07 - Clonazepam 1:1