Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-10-14 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Signal-Iduna Park Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Borussia 09 Dortmund Delirium
schalke Tactiek d5
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
26 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 40.5
very good Schieten adequate
adequate Passen solid
good Verdedigen adequate


8e minuut.
Zarycki probeert de bal met de borst te controleren. Kolega rent richting de bal. Kolega probeert naar een medespeler te passen. Klontiris is nu in balbezit. Klontiris schiet op doel. Ferenčík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Vaggeloglou speelt de bal door. Klontiris bereikt de bal nog maar net als eerste. Klontiris met een sublieme pass. Eraña rent richting de bal. Eraña draait met de bal, schiet en ... Ferenčík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pănican speelt de bal door. Klungelig pakt Lemarchand de bal. Eraña is nu in balbezit. Eraña schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Tavares rent richting de bal. Tavares geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Quốc Tùng de bal onder controle te krijgen. Escobar is nu in balbezit. Escobar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - Delirium 0:1

21e minuut.
Vaggeloglou verovert de bal door een tackle van achteren. Vaggeloglou probeert naar een medespeler te passen. Eraña rent richting de bal. Eraña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Borussia 09 Dortmund - Delirium 1:1

21e minuut.
Sandu heeft problemen om de bal te vangen. Sandu geeft de bal voor. Klontiris bereikt de bal nog maar net als eerste. Klontiris haalt uit met een fantastische trap. Ferenčík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Eraña bereikt de bal nog maar net als eerste. Klontiris is nu in balbezit. Klontiris met een sublieme pass. Eraña is nu in balbezit. Eraña haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Vaggeloglou is nu in balbezit. Vaggeloglou geeft een hoge lob. Pănican probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eraña bereikt de bal nog maar net als eerste. Eraña draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kubitschek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeller geeft een lange en hoge pass. Klontiris kopt de bal weg. Eraña is nu in balbezit. Eraña schiet op doel. Ferenčík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares geeft een hoge lob. Escobar rent richting de bal. Escobar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - Delirium 1:2

38e minuut.
Dybowski rent richting de bal. Dybowski passt de bal met de wreef. Eraña heeft problemen om de bal te vangen. Klontiris rent richting de bal. Klontiris schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Eraña rent richting de bal. Eraña draait met de bal, schiet en ... Ferenčík bokst de bal weg. Daar is Pănican, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaggeloglou geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Borussia 09 Dortmund - Delirium 2:2

40e minuut.
Kolega met de inworp. Zeller geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Eraña de bal. Eraña draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pănican de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Carioti probeert de bal aan de voet te houden. Yılmaz is nu in balbezit. Eraña verovert de bal door een tackle van achteren. Eraña schiet op doel. Ferenčík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - Delirium 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia 09 Dortmund 41%, Delirium 59%.
Borussia 09 Dortmund - Delirium 3:2

46e minuut.
Escobar passt de bal in één keer door. Yılmaz rent richting de bal. Yılmaz geeft een hoge lob. Klontiris bereikt de bal nog maar net als eerste. Klontiris haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Vaggeloglou kopt de bal weg. Drivas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Klontiris bereikt de bal nog maar net als eerste. Klontiris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - Delirium 4:2

51e minuut.
Ferenčík trapt de bal weg. Vaggeloglou kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Yılmaz de bal onder controle te krijgen. Klontiris rent richting de bal. Klontiris draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Zarycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolega onderschept slim de pass. Kolega speelt de bal door. Klontiris bereikt de bal nog maar net als eerste. Klontiris haalt uit met een fantastische trap. Ferenčík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Escobar is nu in balbezit. Vascu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Escobar raakt geblesseerd tijdens het duel. Tavares zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - Delirium 4:3

62e minuut.
Klungelig pakt Vaggeloglou de bal. Pănican rent richting de bal. Vaggeloglou onderschept slim de pass. Eraña is nu in balbezit. Eraña schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Zarycki is nu in balbezit. Kolega verovert de bal door een tackle van achteren. Kolega geeft de bal voor. Eraña bereikt de bal nog maar net als eerste. Eraña draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - Delirium 5:3

72e minuut.
Drivas passt de bal zonder na te denken. Daar is Zeller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeller probeert naar een medespeler te passen. Dybowski rent richting de bal. Dybowski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Eraña is nu in balbezit. Eraña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - Delirium 6:3

82e minuut.
Kolega neemt de hoekschop. Ferenčík probeert naar een medespeler te passen. Escobar kopt de bal weg. Kubitschek is nu in balbezit. Kubitschek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia 09 Dortmund 33%, Delirium 67%.
Borussia 09 Dortmund - Delirium 6:3