Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-10-21 19:35
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: juventus 1984 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
juventus 1984 legiaremik
juve Tactiek remik
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
16 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 56.5
excellent Schieten formidable
very good Passen very good
good Verdedigen very good


3e minuut.
Kocsis is nu in balbezit. Kocsis passt de bal in één keer door. Bradarić rent richting de bal. Bradarić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
juventus 1984 - legiaremik 0:1

4e minuut.
Baltariu probeert naar een medespeler te passen. Kocsis kopt de bal weg. Sittmann kan de bal niet met de borst controleren. Bradarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradarić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Krysiński kopt de bal weg. Lirk rent richting de bal. Mukov begaat een overtreding. Mukov krijgt een gele kaart. Lirk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pawlikowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Baltariu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Türk geeft de bal voor. Silva met een sublieme pass. Ciubuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubuc schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
juventus 1984 - legiaremik 0:2

9e minuut.
Lubaszewski geeft de bal voor. Temmen probeert naar een medespeler te passen. Lirk heeft problemen om de bal te vangen. Krysiński rent richting de bal. Krysiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Omorčin passt de bal met de wreef. Krysiński rent richting de bal. Krysiński probeert naar een medespeler te passen. Lirk rent richting de bal. Lirk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Türk rent richting de bal. Lirk onderschept slim de pass. Lirk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
juventus 1984 - legiaremik 1:2

14e minuut.
Bradarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubuc rent richting de bal. Bradarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubuc is nu in balbezit. Ciubuc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
juventus 1984 - legiaremik 1:3

15e minuut.
Linati is nu in balbezit. Linati geeft de bal voor. Inworp. Silva met een snelle inworp. Kocsis geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Bradarić rent richting de bal. Bradarić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
juventus 1984 - legiaremik 1:4

18e minuut.
Gavardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavardi geeft de bal voor. Bradarić kopt de bal weg. Ciubuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubuc schiet op doel. Şeker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva passt de bal met de wreef. Sittmann rent richting de bal. Bradarić onderschept slim de pass. Bradarić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Türk rent richting de bal. Türk geeft de bal voor. Tasso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krysiński is nu in balbezit. Krysiński schiet op doel. Baltariu bokst de bal weg.

30e minuut.
Pawlikowski rent richting de bal. Pawlikowski geeft een hoge lob. Lirk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lirk haalt uit met een fantastische trap. Baltariu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
juventus 1984 - legiaremik 2:4

31e minuut.
Şeker geeft de bal voor. Inworp. Silva met een snelle inworp. Kocsis geeft een lange en hoge pass. Bradarić maakt een snoekduik en kopt de bal. Şeker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Omorčin passt de bal zonder na te denken. Krysiński is nu in balbezit. Petrač is nu in balbezit. Krysiński verovert de bal door een tackle van achteren. Krysiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Omorčin met een snelle inworp. Pawlikowski probeert naar een medespeler te passen. Krysiński is nu in balbezit. Krysiński schiet op doel. Beney verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Baltariu trapt de bal weg. Kocsis kopt de bal weg. Silva heeft problemen om de bal te vangen. Silva geeft de bal voor. Bradarić krijgt zijn hoofd ertegen. Şeker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juventus 1984 47%, legiaremik 53%.
juventus 1984 - legiaremik 2:4

47e minuut.
Bradarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubaszewski onderschept slim de pass. Ciubuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubuc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
juventus 1984 - legiaremik 2:5

52e minuut.
Tasso geeft de bal voor. Ciubuc is nu in balbezit. Ciubuc passt de bal in één keer door. Bradarić rent richting de bal. Bradarić draait met de bal, schiet en ... Şeker bokst de bal weg.

53e minuut.
Inworp. Silva met de inworp. Kocsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocsis geeft de bal voor. Bradarić springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
juventus 1984 - legiaremik 2:6

61e minuut.
Kocsis speelt de bal door. Klungelig pakt Silva de bal. Silva geeft de bal voor. Ciubuc krijgt zijn hoofd ertegen. Şeker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
juventus 1984 - legiaremik 2:7

62e minuut.
Silva geeft de bal voor. Bradarić kopt de bal weg. Ciubuc rent richting de bal. Ciubuc schiet op doel. Şeker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juventus 1984 - legiaremik 2:8

64e minuut.
Ciubuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubuc geeft een lange en hoge pass. Bradarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva geeft een lange en hoge pass. Radevich probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Türk passt de bal met de wreef. Kocsis probeert naar een medespeler te passen. Silva is nu in balbezit. Silva geeft een hoge lob. Bradarić springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Lirk is nu in balbezit. Gavardi onderschept slim de pass. Gavardi met een sublieme pass. Ciubuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubuc schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Lubaszewski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mukov met een snelle inworp. Kocsis rent richting de bal. Kocsis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Lirk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlikowski geeft een lange en hoge pass. Krysiński is nu in balbezit. Krysiński haalt uit met een fantastische trap. Baltariu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lirk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lirk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Pawlikowski speelt de bal door. Omorčin rent richting de bal. Omorčin speelt de bal door. Krysiński probeert de bal met de borst te controleren. Krysiński haalt uit met een fantastische trap. Baltariu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Silva is nu in balbezit. Silva probeert naar een medespeler te passen. Ciubuc is nu in balbezit. Ciubuc schiet op doel. Şeker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
juventus 1984 - legiaremik 2:9

81e minuut.
Inworp. Temmen met de inworp. Türk rent richting de bal. Pawlikowski geeft een lange en hoge pass. Krysiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Mukov geeft de bal voor. Silva is nu in balbezit. Silva geeft de bal voor. Ciubuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubuc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
juventus 1984 - legiaremik 2:10

87e minuut.
Bradarić heeft problemen om de bal te vangen. Bradarić speelt de bal door. Silva geeft een lange en hoge pass. Ciubuc rent richting de bal. Ciubuc draait met de bal, schiet en ... Şeker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bradarić rent richting de bal. Bradarić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juventus 1984 - legiaremik 2:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juventus 1984 62%, legiaremik 38%.
juventus 1984 - legiaremik 2:11