Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
al-Jazā’ir U21 as-Saʻūdiyya U21
chorba Tactiek Saint War
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 36.7
adequate Schieten average
adequate Passen adequate
average Verdedigen average


2e minuut.
Yacine met de inworp. Ammour bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliba begaat een overtreding. Maliba krijgt een gele kaart. Ammour is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Benbouali zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Salimi rent richting de bal. Salimi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Daar is Hosni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yacine onderschept slim de pass. Yacine probeert naar een medespeler te passen. Ammour rent richting de bal. Ammour schiet op doel. Amr bokst de bal weg.

23e minuut.
Nur is nu in balbezit. Nur geeft een lange en hoge pass. Nourredine controleert de bal met de borst. Khayri bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Amir rent richting de bal. Ammour verovert de bal door een tackle van achteren. Salimi is nu in balbezit. Ammour bereikt de bal nog maar net als eerste. Ammour haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Mekehout raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ben Sari komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: al-Jazā’ir U21 56%, as-Saʻūdiyya U21 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
al-Jazā’ir U21 - as-Saʻūdiyya U21 0:0

46e minuut.
Harek komt het veld opgelopen.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guendouz komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Maliba passt de bal in één keer door. Ben Sari rent richting de bal. Ben Sari geeft een lange en hoge pass. Guendouz is nu in balbezit. Guendouz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Maliba passt de bal zonder na te denken. Tonati geeft een lange en hoge pass. Benbouali probeert de bal met de borst te controleren. Khayri is nu in balbezit. Khayri draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hilmi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: al-Jazā’ir U21 45%, as-Saʻūdiyya U21 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
al-Jazā’ir U21 - as-Saʻūdiyya U21 0:0