Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
O‘zbekiston U21 Slovenija U21
javier Tactiek Slovoff
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.3 gemiddelde waardering 43.8
weak Schieten solid
weak Passen solid
weak Verdedigen good


3e minuut.
Pintar speelt de bal door. Ulaga is nu in balbezit. Pintar met een sublieme pass. Klungelig pakt Lorbek de bal. Lorbek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Pintar passt de bal in één keer door. Krepek is nu in balbezit. Krepek probeert naar een medespeler te passen. Burja bereikt de bal nog maar net als eerste. Burja schiet op doel. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Akimov rent richting de bal. Pivar verovert de bal door een tackle van achteren. Pivar geeft een lange en hoge pass. Burja is nu in balbezit. Burja schiet op doel. Marinov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Marinov probeert naar een medespeler te passen. Pintar kopt de bal weg. Lorbek speelt de bal door. Burja is nu in balbezit. Burja haalt uit met een fantastische trap. Marinov bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Lorbek rent richting de bal. Lorbek passt de bal zonder na te denken. Burja bereikt de bal nog maar net als eerste. Burja haalt uit met een fantastische trap. Marinov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
O‘zbekiston U21 - Slovenija U21 0:1

30e minuut.
Rutarov rent richting de bal. Kvas verovert de bal door een tackle van achteren. Burja bereikt de bal nog maar net als eerste. Burja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
O‘zbekiston U21 - Slovenija U21 0:2

34e minuut.
Pintar is nu in balbezit. Pintar geeft een hoge lob. Kvas kopt de bal weg. Burja rent richting de bal. Burja schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Faizov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorbek onderschept slim de pass. Lorbek met een sublieme pass. Burja rent richting de bal. Burja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Janžič onderschept slim de pass. Kvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutarov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rutarov krijgt een gele kaart. Kvas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Janžič wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O‘zbekiston U21 74%, Slovenija U21 26%.
O‘zbekiston U21 - Slovenija U21 0:2

46e minuut.
Muminov komt het veld opgelopen. Sardinov komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Doeltrap. Krese komt het veld opgelopen. Primožič komt het veld opgelopen.

62e minuut.
TatorgiyevNusiqov kopt de bal weg. Lorbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorbek passt de bal met de wreef. Primožič bereikt de bal nog maar net als eerste. Primožič draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Lorbek passt de bal zonder na te denken. Primožič heeft problemen om de bal te vangen. Rutarov rent richting de bal. Primožič onderschept slim de pass. Primožič haalt uit met een fantastische trap. Marinov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Rasobov geeft een lange en hoge pass. Ulaga kopt de bal weg. Lorbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorbek geeft een lange en hoge pass. Primožič springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doeltrap. Sabzibov komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Ratibarov geeft een hoge lob. Muminov kopt de bal weg. Klungelig pakt Janžič de bal. Sabzibov onderschept slim de pass. Sabzibov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
O‘zbekiston U21 - Slovenija U21 1:2

78e minuut.
Burja verovert de bal door een tackle van achteren. Burja met een sublieme pass. Krese geeft een lange en hoge pass. Primožič rent richting de bal. Primožič schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Rasobov is nu in balbezit. Marinov is nu in balbezit. Rasobov is nu in balbezit. Marinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasobov is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Lorbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorbek probeert naar een medespeler te passen. Burja heeft problemen om de bal te vangen. Burja haalt uit met een fantastische trap. Marinov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
O‘zbekiston U21 - Slovenija U21 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O‘zbekiston U21 57%, Slovenija U21 43%.
O‘zbekiston U21 - Slovenija U21 1:3