Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Danmark U21 Belarus U21
U21 ATT Tactiek NT-1
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
12 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
47.1 gemiddelde waardering 36.6
good Schieten adequate
good Passen adequate
solid Verdedigen average


13e minuut.
Heick bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyhrberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyhrberg geeft een lange en hoge pass. Smidt krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Liavitski heeft problemen om de bal te vangen. Engelbrecht is nu in balbezit. Engelbrecht geeft de bal voor. Klungelig pakt Labkovich de bal. Smidt rent richting de bal. Tsagoika probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Engelbrecht onderschept slim de pass. Engelbrecht probeert naar een medespeler te passen. Dyhrberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyhrberg geeft een lange en hoge pass. Smidt springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Holgersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Marunkevich rent richting de bal. Holgersen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Holgersen naar de kleedkamers voor een vroege douche.

29e minuut.
Torbensen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bulyha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liavitski is nu in balbezit. Liavitski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Lustü rent richting de bal. Lustü geeft een hoge lob. Daar is Dyhrberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heick rent richting de bal. Heick haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Handrup verovert de bal door een tackle van achteren. Engelbrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Engelbrecht met een sublieme pass. Smidt is nu in balbezit. Smidt haalt uit met een fantastische trap. Tsagoika verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danmark U21 34%, Belarus U21 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Danmark U21 - Belarus U21 0:0

46e minuut.
Pihulia komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Lustü met een sublieme pass. Engelbrecht is nu in balbezit. Engelbrecht probeert naar een medespeler te passen. Smidt is nu in balbezit. Smidt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Inworp. Kohl komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Handrup geeft een lange en hoge pass. Lustü is nu in balbezit. Lustü geeft een lange en hoge pass. Daar is Dyhrberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heick geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Pihulia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyhrberg geeft de bal voor. Tsagoika probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Bulyha onderschept slim de pass. Bulyha geeft een hoge lob. Karpovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpovich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Danmark U21 - Belarus U21 0:1

57e minuut.
Torbensen verovert de bal door een tackle van achteren. Torbensen geeft een lange en hoge pass. Lustü met een sublieme pass. Klungelig pakt Smidt de bal. Smidt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Buitenspel voor Smidt. Goede buitenspelval van de verdediging. Naranovich komt het veld opgelopen. Lysemose komt het veld opgelopen. Katsuba komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Marunkevich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liavitski rent richting de bal. Elgaard schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Elgaard moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Elgaard schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

70e minuut.
Inworp. Lauvring komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Lysemose passt de bal in één keer door. Labkovich is nu in balbezit. Labkovich geeft een lange en hoge pass. Marunkevich rent richting de bal. Marunkevich geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Znak bereikt de bal nog maar net als eerste. Znak probeert naar een medespeler te passen. Naranovich is nu in balbezit. Naranovich haalt uit met een fantastische trap. Kildentoft maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Danmark U21 - Belarus U21 0:2

81e minuut.
Dyhrberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihulia verovert de bal door een tackle van achteren. Pihulia geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dyhrberg neemt de hoekschop. Tsagoika probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lauvring is nu in balbezit. Lauvring haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Danmark U21 - Belarus U21 1:2

83e minuut.
Lysemose bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysemose met een sublieme pass. Dyhrberg probeert naar een medespeler te passen. Lustü is nu in balbezit. Lustü haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Staganovich met een harde bal richting middenveld. Naranovich kopt de bal weg. Znak bereikt de bal nog maar net als eerste. Znak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danmark U21 35%, Belarus U21 65%.
Danmark U21 - Belarus U21 1:2