Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-10-21 19:36
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Cherry Wolf Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers:
Cherry Wolf F.C. Warsaw Bródno
2020 Tactiek v liga
60% Balbezit 40%
32% Spel op eigen helft 68%
15 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 35.4
excellent Schieten weak
good Passen adequate
solid Verdedigen good


4e minuut.
Poll raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

7e minuut.
Veglio is nu in balbezit. Veglio geeft een lange en hoge pass. Rygiel rent richting de bal. Rygiel schiet op doel. Butanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cherry Wolf - F.C. Warsaw Bródno 1:0

9e minuut.
Pilat geeft de bal voor. Sieradzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieradzki met een sublieme pass. Ursuţ is nu in balbezit. Ursuţ schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cherry Wolf - F.C. Warsaw Bródno 2:0

13e minuut.
Ursuţ draait met de bal, schiet en ... Sólyom probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Veglio zal de hoekschop nemen. Rygiel heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cherry Wolf - F.C. Warsaw Bródno 3:0

15e minuut.
de Campos passt de bal met de wreef. Sieradzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieradzki passt de bal met de wreef. Ursuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursuţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cherry Wolf - F.C. Warsaw Bródno 4:0

23e minuut.
Bareja met een sublieme pass. Musuła geeft een lange en hoge pass. dos Aflitos heeft problemen om de bal te vangen. Rygiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rygiel haalt uit met een fantastische trap. Butanu bokst de bal weg.

36e minuut.
Ostuni geeft de bal voor. de Campos kopt de bal weg. Klungelig pakt Sieradzki de bal. Sieradzki geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
de Campos speelt de bal door. Sieradzki rent richting de bal. Sieradzki met een sublieme pass. Ursuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursuţ schiet op doel. Butanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cherry Wolf 36%, F.C. Warsaw Bródno 64%.
Cherry Wolf - F.C. Warsaw Bródno 4:0

58e minuut.
Daar is Ursuţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gombrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursuţ verovert de bal door een tackle van achteren. Ursuţ schiet op doel. Butanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cherry Wolf - F.C. Warsaw Bródno 5:0

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sieradzki met een snelle inworp. Ursuţ is nu in balbezit. Ursuţ geeft de bal voor. Butanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cherry Wolf - F.C. Warsaw Bródno 6:0

79e minuut.
Soncin passt de bal in één keer door. Sieradzki is nu in balbezit. Sieradzki met een sublieme pass. Klungelig pakt Ursuţ de bal. Ursuţ geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Głusejdo passt de bal in één keer door. Daar is Sieradzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sieradzki probeert naar een medespeler te passen. Ursuţ rent richting de bal. Ursuţ haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Butanu probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt dos Aflitos de bal. Rygiel rent richting de bal. Rygiel geeft de bal voor. Ursuţ maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cherry Wolf - F.C. Warsaw Bródno 7:0

90e minuut.
Soncin rent richting de bal. Soncin geeft de bal voor. Daar is dos Aflitos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rygiel rent richting de bal. Rygiel schiet op doel. Butanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cherry Wolf 28%, F.C. Warsaw Bródno 72%.
Cherry Wolf - F.C. Warsaw Bródno 7:0