Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 Sakartvelo U21
mex Tactiek 9
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 45.7
good Schieten good
good Passen adequate
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Daar is Hartley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hartley geeft de bal voor. Klungelig pakt Anjaparidze de bal. Read is nu in balbezit. Read draait met de bal, schiet en ... Akhvlediani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hartley zal de hoekschop nemen. Read krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Davidson met een sublieme pass. Reeves probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hartley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hartley geeft een lange en hoge pass. Read maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hartley met de inworp. Reeves is nu in balbezit. Reeves geeft een hoge lob. Baholo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Anjaparidze controleert de bal met de borst. Baholo is nu in balbezit. Baholo met een sublieme pass. Read bereikt de bal nog maar net als eerste. Read draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khvadagiani komt het veld opgelopen. Kavtaradze komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 55%, Sakartvelo U21 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Zealand U21 - Sakartvelo U21 0:0

47e minuut.
Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Baholo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baholo passt de bal zonder na te denken. Read rent richting de bal. Read haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Ebralidze passt de bal in één keer door. Sadunishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadunishvili passt de bal in één keer door. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Davidson probeert naar een medespeler te passen. Gutteridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutteridge met een sublieme pass. Hartley bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartley geeft een hoge lob. Akhvlediani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Sadunishvili passt de bal zonder na te denken. Akhmeteli rent richting de bal. Akhmeteli passt de bal zonder na te denken. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 47%, Sakartvelo U21 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Zealand U21 - Sakartvelo U21 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Daar is Baholo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baholo probeert naar een medespeler te passen. Read rent richting de bal. Read schiet op doel. Akhvlediani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Sakartvelo U21 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 49%, Sakartvelo U21 51%.
New Zealand U21 - Sakartvelo U21 1:0

114e minuut.
Sadunishvili passt de bal in één keer door. Campbell rent richting de bal. Akhmeteli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Campbell wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 49%, Sakartvelo U21 51%.
New Zealand U21 - Sakartvelo U21 1:0