Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-10-21 18:23
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: CS Targoviste Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers:
CS Targoviste UniversitateaCraiova
Stefan Tactiek Univ.1
59% Balbezit 41%
32% Spel op eigen helft 68%
15 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.5 gemiddelde waardering 22.2
adequate Schieten average
weak Passen unsatisfactory
average Verdedigen hopeless


1e minuut.
Spitz geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Coriacenco de bal onder controle te krijgen. Moldovan rent richting de bal. Moldovan schiet op doel. Sarılar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Kijek speelt de bal door. Spitz probeert naar een medespeler te passen. Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pleşca de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Cojocaru probeert naar een medespeler te passen. Spitz is nu in balbezit. Spitz geeft een lange en hoge pass. Moldovan is nu in balbezit. Moldovan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Rovati zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuna is nu in balbezit. Kuna geeft een hoge lob. Minciună rent richting de bal. Minciună schiet op doel. Luca bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Targoviste - UniversitateaCraiova 0:1

30e minuut.
Kijek speelt de bal door. Coriacenco is nu in balbezit. Coriacenco geeft een hoge lob. Spitz is nu in balbezit. Spitz haalt uit met een fantastische trap. Cieslarczyk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Targoviste 39%, UniversitateaCraiova 61%.
CS Targoviste - UniversitateaCraiova 0:1

47e minuut.
Coriacenco met een sublieme pass. Cojocaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojocaru passt de bal in één keer door. Moldovan rent richting de bal. Moldovan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Pleşca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maćkowicz komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Kijek rent richting de bal. Daar is Kijek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kijek probeert naar een medespeler te passen. Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Moldovan heeft problemen om de bal te vangen. Cojocaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojocaru passt de bal in één keer door. Maćkowicz is nu in balbezit. Maćkowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Coriacenco geeft de bal voor. Riestra kopt de bal weg. Sarılar probeert de bal aan de voet te houden. Maćkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maćkowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Targoviste 24%, UniversitateaCraiova 76%.
CS Targoviste - UniversitateaCraiova 0:1