Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ghana U21 Nippon U21
Dictator Tactiek NIPPON
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 42.2
good Schieten solid
average Passen average
adequate Verdedigen weak


8e minuut.
Miyoshi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Agbo rent richting de bal. Miyoshi verovert de bal door een tackle van achteren. Kurihara rent richting de bal. Kurihara draait met de bal, schiet en ... Paakuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Shiota geeft de bal voor. Daar is Husein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurihara is nu in balbezit. Kurihara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ghana U21 - Nippon U21 0:1

20e minuut.
Kurihara is nu in balbezit. Miyoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurihara is nu in balbezit. Miyoshi rent richting de bal. Miyoshi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Sakurai speelt de bal door. Agbo heeft problemen om de bal te vangen. Miyoshi onderschept slim de pass. Miyoshi heeft problemen om de bal te vangen. Miyoshi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Lamine geeft een lange en hoge pass. Agbo rent richting de bal. Miyoshi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Miyoshi krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Sakurai rent richting de bal. Sakurai geeft een hoge lob. Paakuna met een sublieme pass. Dogo-Moro is nu in balbezit. Dogo-Moro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghana U21 59%, Nippon U21 41%.
Ghana U21 - Nippon U21 0:1

46e minuut.
Sarfo passt de bal zonder na te denken. Kurihara bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kurihara de bal. Kurihara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghana U21 - Nippon U21 0:2

60e minuut.
Klungelig pakt Hosogai de bal. Dogo-Moro bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiota begaat een overtreding. Shiota krijgt een gele kaart. Dogo-Moro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dogo-Moro komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ienaga rent richting de bal. Sarfo verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morisaki. Morisaki krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Agbo passt de bal zonder na te denken. Sarfo is nu in balbezit. Ienaga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ienaga krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Kawanabe geeft een lange en hoge pass. Daar is Husein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurihara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurihara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghana U21 - Nippon U21 0:3

87e minuut.
Sakurai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kawanabe is nu in balbezit. Kawanabe passt de bal in één keer door. Kurihara is nu in balbezit. Kurihara draait met de bal, schiet en ... Paakuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghana U21 59%, Nippon U21 41%.
Ghana U21 - Nippon U21 0:3