Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-10-28 18:29
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Levski 1911 Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Levski 1911 Zinu Nisko
taktika1 Tactiek 5-3-2 edit
42% Balbezit 58%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.8 gemiddelde waardering 40.1
weak Schieten good
weak Passen good
average Verdedigen average


4e minuut.
Galev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kochev komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Patronov geeft een hoge lob. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei geeft de bal voor. Freeman rent richting de bal. Freeman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Latała kan de bal niet met de borst controleren. Latała speelt de bal door. Berendei rent richting de bal. Berendei geeft een lange en hoge pass. Freeman maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski 1911 - Zinu Nisko 0:1

33e minuut.
Ryba onderschept slim de pass. Freeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Freeman passt de bal in één keer door. Hoàng Nhật rent richting de bal. Hoàng Nhật draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Levski 1911 - Zinu Nisko 0:2

42e minuut.
Jaqua raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vulkov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski 1911 60%, Zinu Nisko 40%.
Levski 1911 - Zinu Nisko 0:2

47e minuut.
Hoàng Nhật kopt de bal weg. Pitev met een sublieme pass. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei geeft een hoge lob. Freeman krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Błaszko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kapuśniak komt het veld opgelopen. Berendei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grzymała rent richting de bal. Grzymała haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hristolov de bal onder controle te krijgen. Berendei geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Patronov met de inworp. Kochev is nu in balbezit. Kochev passt de bal zonder na te denken. Vulkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulkov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Latała kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Freeman de bal onder controle te krijgen. Rozanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymała is nu in balbezit. Grzymała schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Berendei controleert de bal met de borst. Berendei passt de bal in één keer door. Hristolov kan de bal niet met de borst controleren. Hoàng Nhật onderschept slim de pass. Hoàng Nhật schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Grzymała verovert de bal door een tackle van achteren. Grzymała geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Freeman de bal onder controle te krijgen. Hoàng Nhật rent richting de bal. Hoàng Nhật draait met de bal, schiet en ... Chintov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski 1911 - Zinu Nisko 0:3

86e minuut.
Grzymała is nu in balbezit. Zhotev onderschept slim de pass. Zhotev probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Nhật is nu in balbezit. Hoàng Nhật haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski 1911 66%, Zinu Nisko 34%.
Levski 1911 - Zinu Nisko 0:3