Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fotissar Boston United
mdt-3 Tactiek 442Cam
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
26 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.7 gemiddelde waardering 44.3
excellent Schieten very good
solid Passen good
outstanding Verdedigen adequate


2e minuut.
Klungelig pakt Noahsson de bal. Dahlgran bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgran probeert naar een medespeler te passen. Hamrén is nu in balbezit. Hamrén draait met de bal, schiet en ... Palik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Mureşanu passt de bal in één keer door. Bagge bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagge geeft een hoge lob. Hamrén is nu in balbezit. Hamrén haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Mureşanu passt de bal in één keer door. Gedda geeft de bal voor. Von Knorring rent richting de bal. Von Knorring haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ruuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruuna passt de bal met de wreef. Stark rent richting de bal. Hamrén verovert de bal door een tackle van achteren. Hamrén haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Stenmark kopt de bal weg. Gedda heeft problemen om de bal te vangen. Bagge bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagge geeft een lange en hoge pass. Hamrén springt en kopt de bal. Palik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Mureşanu probeert naar een medespeler te passen. Bagge rent richting de bal. Noahsson rent richting de bal. Bagge onderschept slim de pass. Bagge haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Neosson kopt de bal weg. Dahlgran bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgran passt de bal in één keer door. Bagge rent richting de bal. Bagge draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Dahlgran passt de bal met de wreef. Hamrén rent richting de bal. Bodin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hamrén is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stenmark wilt de vrije trap nemen. Palik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Prytz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagge bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagge draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fotissar - Boston United 1:0

41e minuut.
Prytz geeft een lange en hoge pass. Bagge heeft problemen om de bal te vangen. Noahsson is nu in balbezit. Bagge verovert de bal door een tackle van achteren. Bagge schiet op doel. De bal raakt de paal. Palik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotissar 28%, Boston United 72%.
Fotissar - Boston United 1:0

57e minuut.
Mörner rent richting de bal. Von Knorring tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mörner raakt geblesseerd tijdens het duel. Nordback met een snel genomen vrije trap. Hamrén is nu in balbezit. Stark rent richting de bal. Hamrén onderschept slim de pass. Hamrén draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Von Knorring verovert de bal door een tackle van achteren. Von Knorring passt de bal met de wreef. Yedier rent richting de bal. Yedier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Bagge bereikt de bal nog maar net als eerste. Prytz rent richting de bal. Bagge onderschept slim de pass. Bagge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotissar - Boston United 2:0

71e minuut.
Stenmark probeert naar een medespeler te passen. Dahlgran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgran verovert de bal door een tackle van achteren. Dahlgran draait met de bal, schiet en ... Palik bokst de bal weg. Hamrén bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamrén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotissar - Boston United 3:0

73e minuut.
Yedier passt de bal met de wreef. Wernersson is nu in balbezit. Wernersson passt de bal in één keer door. Von Knorring rent richting de bal. Von Knorring schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Wernersson met een sublieme pass. Von Knorring heeft problemen om de bal te vangen. Wernersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Knorring bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Knorring draait met de bal, schiet en ... Zientara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Gedda probeert naar een medespeler te passen. Yedier bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedier passt de bal in één keer door. Von Knorring is nu in balbezit. Von Knorring draait met de bal, schiet en ... Zientara bokst de bal weg. Nordback bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Knorring onderschept slim de pass. Von Knorring haalt uit met een fantastische trap. Zientara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotissar - Boston United 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotissar 39%, Boston United 61%.
Fotissar - Boston United 3:1