Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Påskallavik FC Vimmerby FC
Fredde 2 Tactiek Ytter
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.6 gemiddelde waardering 41.1
good Schieten good
weak Passen average
average Verdedigen solid


4e minuut.
Ekman geeft een lange en hoge pass. Inworp. Opavský met de inworp. Pyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Bruzdewicz passt de bal in één keer door. Opavský probeert naar een medespeler te passen. Podolák speelt de bal door. Domínguez Vilches bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez Vilches schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Sonebäck rent richting de bal. Domínguez Vilches verovert de bal door een tackle van achteren. Al Minhali rent richting de bal. Domínguez Vilches onderschept slim de pass. Domínguez Vilches draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Påskallavik FC - Vimmerby FC 0:1

31e minuut.
Jersild trapt de bal weg. Benia kopt de bal weg. Frăţilă probeert de bal met de borst te controleren. Bandiacky verovert de bal door een tackle van achteren. Bandiacky haalt uit met een fantastische trap. Mărgăritescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

36e minuut.
Burlacu onderschept slim de pass. Burlacu probeert naar een medespeler te passen. Podolák bereikt de bal nog maar net als eerste. Podolák geeft de bal voor. Daar is Ekman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Podolák rent richting de bal. Podolák passt de bal zonder na te denken. Burlacu is nu in balbezit. Pyra verovert de bal door een tackle van achteren. Pyra geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Påskallavik FC 67%, Vimmerby FC 33%.
Påskallavik FC - Vimmerby FC 0:1

47e minuut.
Gutiérrez Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrabovský onderschept slim de pass. Hrabovský probeert naar een medespeler te passen. Domínguez Vilches is nu in balbezit. Domínguez Vilches draait met de bal, schiet en ... Jersild kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Påskallavik FC - Vimmerby FC 0:2

48e minuut.
Pyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyra probeert naar een medespeler te passen. Domínguez Vilches is nu in balbezit. Podolák is nu in balbezit. Podolák haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Podolák verovert de bal door een tackle van achteren. Podolák speelt de bal door. Al Minhali met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Podolák neemt de hoekschop.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Podolák is nu in balbezit. Podolák passt de bal met de wreef. Domínguez Vilches rent richting de bal. Domínguez Vilches draait met de bal, schiet en ... Jersild werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Påskallavik FC - Vimmerby FC 0:3

63e minuut.
Jersild probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hrabovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandiacky is nu in balbezit. Bandiacky geeft een lange en hoge pass. Twierdza krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Påskallavik FC - Vimmerby FC 1:3

65e minuut.
Sasin is nu in balbezit. Podolák verovert de bal door een tackle van achteren. Podolák met een sublieme pass. Domínguez Vilches bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez Vilches schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Påskallavik FC - Vimmerby FC 1:4

84e minuut.
Kapucha verovert de bal door een tackle van achteren. Kapucha geeft een lange en hoge pass. Gutiérrez Díaz probeert de bal aan de voet te houden. Domínguez Vilches bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez Vilches draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Podolák kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hrabovský de bal onder controle te krijgen. Sasin rent richting de bal. Twierdza rent richting de bal. Twierdza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Påskallavik FC 52%, Vimmerby FC 48%.
Påskallavik FC - Vimmerby FC 1:4