Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vimmerby FC Fotissar
Ytter Tactiek mdt-3
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 55.3
good Schieten outstanding
adequate Passen solid
very good Verdedigen formidable


3e minuut.
Bagge geeft een hoge lob. Opavský geeft de bal voor. Mörner rent richting de bal. Mörner geeft een lange en hoge pass. Agebäck springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bagge krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Agebäck verovert de bal door een tackle van achteren. Agebäck passt de bal zonder na te denken. Bagge speelt de bal door. Bodin rent richting de bal. Bodin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Mureşanu probeert naar een medespeler te passen. Agebäck is nu in balbezit. Kulej legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kulej krijgt een gele kaart. Agebäck is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Agebäck legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Vimmerby FC - Fotissar 0:1

21e minuut.
Stenmark passt de bal met de wreef. Bagge bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kapucha. Kapucha krijgt een gele kaart. Bagge is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Stenmark neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Mărgăritescu bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bagge neemt de hoekschop. Agebäck springt en kopt de bal. Mărgăritescu bokst de bal weg. Díaz-Caballero heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Daar is Mureşanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mureşanu speelt de bal door. Díaz-Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagge onderschept slim de pass. Bagge schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Mureşanu is nu in balbezit. Mureşanu passt de bal met de wreef. Daar is Wysokiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agebäck bereikt de bal nog maar net als eerste. Agebäck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Wysokiński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oniṣoarã komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Münster onderschept slim de pass. Münster geeft de bal voor. Daar is Frăţilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagge rent richting de bal. Bagge schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vimmerby FC - Fotissar 0:2

40e minuut.
Pyra is nu in balbezit. Bagge verovert de bal door een tackle van achteren. Bagge speelt de bal door. Agebäck bereikt de bal nog maar net als eerste. Agebäck haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Opavský is nu in balbezit. Bodin onderschept slim de pass. Bodin speelt de bal door. Agebäck bereikt de bal nog maar net als eerste. Agebäck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vimmerby FC - Fotissar 0:3

44e minuut.
Opavský is nu in balbezit. Bodin onderschept slim de pass. Bodin met een sublieme pass. Agebäck rent richting de bal. Agebäck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vimmerby FC 67%, Fotissar 33%.
Vimmerby FC - Fotissar 0:3

46e minuut.
Stenmark is nu in balbezit. Stenmark geeft een hoge lob. Bagge is nu in balbezit. Bagge draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vimmerby FC - Fotissar 0:4

50e minuut.
Stenmark kopt de bal weg. Bodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşanu speelt de bal door. Bagge is nu in balbezit. Bagge geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Neosson passt de bal met de wreef. Bagge bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagge passt de bal in één keer door. Agebäck is nu in balbezit. Agebäck draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Mörner met een sublieme pass. Münster geeft een lange en hoge pass. Oniṣoarã bereikt de bal nog maar net als eerste. Agebäck verovert de bal door een tackle van achteren. Agebäck draait met de bal, schiet en ... Mărgăritescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Stenmark onderschept slim de pass. Stenmark kan de bal niet met de borst controleren. Stenmark passt de bal in één keer door. Bodin is nu in balbezit. Bodin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Bodin is nu in balbezit. Kulej bereikt de bal nog maar net als eerste. Agebäck is nu in balbezit. Agebäck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vimmerby FC - Fotissar 0:5

87e minuut.
Mărgăritescu met een harde bal richting middenveld. Neosson kopt de bal weg. Bodin met een sublieme pass. Bagge is nu in balbezit. Bagge schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Neosson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pyra is nu in balbezit. Neosson begaat een overtreding. Neosson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vimmerby FC 64%, Fotissar 36%.
Vimmerby FC - Fotissar 0:5