Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fotissar Vimmerby FC
mdt-3 Tactiek Ytter
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
29 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 39.9
outstanding Schieten adequate
solid Passen adequate
formidable Verdedigen solid


8e minuut.
Bodin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wysokiński de bal. Agebäck bereikt de bal nog maar net als eerste. Agebäck haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bagge bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagge geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Podolák de bal onder controle te krijgen. Wysokiński heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotissar - Vimmerby FC 1:0

18e minuut.
Stenmark geeft een hoge lob. Daar is Opavský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neosson probeert naar een medespeler te passen. Agebäck rent richting de bal. Agebäck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Mörner geeft de bal voor. Bagge kopt de bal weg. Agebäck rent richting de bal. Agebäck draait met de bal, schiet en ... Mărgăritescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Wysokiński geeft de bal voor. Fredholm is nu in balbezit. Domínguez Vilches begaat een overtreding. Domínguez Vilches krijgt een gele kaart. Fredholm is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stenmark zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Agebäck krijgt zijn hoofd ertegen. Mărgăritescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Agebäck met de inworp. Opavský is nu in balbezit. Bodin verovert de bal door een tackle van achteren. Bodin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotissar - Vimmerby FC 2:0

43e minuut.
Díaz-Caballero geeft de bal voor. Mörner met een sublieme pass. Daar is Nordback, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nordback geeft de bal voor. Agebäck krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mărgăritescu bokst de bal weg. Mărgăritescu met een sublieme pass. Mureşanu kopt de bal weg. Daar is Bagge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagge draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kulej heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotissar 31%, Vimmerby FC 69%.
Fotissar - Vimmerby FC 2:0

46e minuut.
Pyra heeft problemen om de bal te vangen. Agebäck verovert de bal door een tackle van achteren. Agebäck passt de bal met de wreef. Bodin is nu in balbezit. Bodin draait met de bal, schiet en ... Mărgăritescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Mörner geeft een hoge lob. Opavský geeft de bal voor. Bodin geeft de bal voor. Agebäck bereikt de bal nog maar net als eerste. Agebäck schiet op doel. Mărgăritescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Kulej geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neosson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agebäck rent richting de bal. Agebäck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Neosson verovert de bal door een tackle van achteren. Neosson speelt de bal door. Agebäck rent richting de bal. Agebäck schiet op doel. Mărgăritescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotissar - Vimmerby FC 3:0

57e minuut.
Fredholm probeert naar een medespeler te passen. Stenmark speelt de bal door. Bodin heeft problemen om de bal te vangen. Bodin geeft een hoge lob. Agebäck springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mărgăritescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Bagge is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotissar - Vimmerby FC 4:0

60e minuut.
Kapucha speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neosson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agebäck bereikt de bal nog maar net als eerste. Agebäck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Daar is Bagge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodin is nu in balbezit. Bagge is nu in balbezit. Bagge haalt uit met een fantastische trap. Mărgăritescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotissar - Vimmerby FC 5:0

69e minuut.
Bodin heeft problemen om de bal te vangen. Bodin passt de bal in één keer door. Bagge is nu in balbezit. Bagge geeft de bal voor. Agebäck springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Díaz-Caballero probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neosson met de inworp. Agebäck is nu in balbezit. Agebäck schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kulej trapt de bal weg. Stenmark met een sublieme pass. Bagge bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodin rent richting de bal. Bodin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fotissar - Vimmerby FC 6:0

73e minuut.
Daar is Villafáfila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villafáfila met een sublieme pass. Hrabovský probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Agebäck rent richting de bal. Agebäck haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Bagge rent richting de bal. Podolák bereikt de bal nog maar net als eerste. Podolák geeft de bal voor. Agebäck bereikt de bal nog maar net als eerste. Agebäck draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Wysokiński geeft een hoge lob. Inworp. Neosson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agebäck rent richting de bal. Agebäck schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Daar is Opavský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodin verovert de bal door een tackle van achteren. Bodin passt de bal met de wreef. Bagge rent richting de bal. Bagge draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Wysokiński geeft een hoge lob. Stenmark is nu in balbezit. Stenmark geeft een lange en hoge pass. Bagge bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagge draait met de bal, schiet en ... Mărgăritescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Münster probeert naar een medespeler te passen. Mureşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşanu speelt de bal door. Stenmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Stenmark draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Wysokiński geeft een hoge lob. Inworp. Neosson met de inworp. Agebäck bereikt de bal nog maar net als eerste. Agebäck schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotissar 17%, Vimmerby FC 83%.
Fotissar - Vimmerby FC 6:0