Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Påskallavik FC Boston United
Fredde 2 Tactiek 442Cam
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.2 gemiddelde waardering 44.9
solid Schieten very good
average Passen good
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Benia met een sublieme pass. Husson bereikt de bal nog maar net als eerste. Husson speelt de bal door. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Påskallavik FC - Boston United 1:0

10e minuut.
Yedier geeft een hoge lob. Klungelig pakt Benia de bal. Wernersson rent richting de bal. Wernersson geeft een lange en hoge pass. Von Knorring springt en kopt de bal. Tilea bokst de bal weg. Yedier is nu in balbezit. Yedier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Påskallavik FC - Boston United 1:1

14e minuut.
Von Knorring passt de bal met de wreef. Yedier rent richting de bal. Näslund onderschept slim de pass. Wernersson verovert de bal door een tackle van achteren. Wernersson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodin passt de bal met de wreef. Noahsson speelt de bal door. Yedier is nu in balbezit. Yedier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Noahsson is nu in balbezit. Camejo onderschept slim de pass. Camejo probeert naar een medespeler te passen. Lepoint rent richting de bal. Lepoint haalt uit met een fantastische trap. Palik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Bodin kan de bal niet met de borst controleren. Camejo verovert de bal door een tackle van achteren. Camejo passt de bal met de wreef. Husson bereikt de bal nog maar net als eerste. Husson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Magnusson met een sublieme pass. Bruzdewicz rent richting de bal. Bruzdewicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Husson de bal. Husson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Påskallavik FC - Boston United 2:1

39e minuut.
Gedda met een sublieme pass. Gutiérrez Díaz is nu in balbezit. Von Knorring onderschept slim de pass. Von Knorring draait met de bal, schiet en ... Tilea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Påskallavik FC - Boston United 2:2

39e minuut.
Lepoint met een sublieme pass. Husson bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Knorring rent richting de bal. Yedier is nu in balbezit. Yedier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Påskallavik FC - Boston United 2:3

44e minuut.
Von Knorring is nu in balbezit. Yedier rent richting de bal. Von Knorring bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Knorring draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Påskallavik FC - Boston United 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Påskallavik FC 53%, Boston United 47%.
Påskallavik FC - Boston United 2:4

48e minuut.
Daar is Gutiérrez Díaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Von Knorring rent richting de bal. Ekman is nu in balbezit. Von Knorring verovert de bal door een tackle van achteren. Von Knorring schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Gedda speelt de bal door. Gutiérrez Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Knorring onderschept slim de pass. Von Knorring haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Påskallavik FC - Boston United 2:5

65e minuut.
Wernersson met een sublieme pass. Yedier rent richting de bal. Yedier passt de bal in één keer door. Gedda rent richting de bal. Gedda geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Gedda probeert naar een medespeler te passen. Wernersson rent richting de bal. Wernersson speelt de bal door. Bodin geeft een hoge lob. Von Knorring springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Wernersson geeft een hoge lob. Ekman bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Knorring onderschept slim de pass. Von Knorring haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Påskallavik FC - Boston United 2:6

77e minuut.
Gedda passt de bal zonder na te denken. Noahsson is nu in balbezit. Noahsson met een sublieme pass. Yedier bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedier haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Påskallavik FC 63%, Boston United 37%.
Påskallavik FC - Boston United 2:6