Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-11-25 19:24
  • Competitiewedstrijd: Stjärncupen
  • Stadion: York Street
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Boston United Påskallavik FC
442Cam Tactiek Fredde 2
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 35.3
very good Schieten solid
good Passen average
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Magnusson passt de bal zonder na te denken. Bodin rent richting de bal. Bodin geeft een hoge lob. Von Knorring rent richting de bal. Von Knorring schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston United - Påskallavik FC 1:0

9e minuut.
Bruzdewicz probeert naar een medespeler te passen. Husson bereikt de bal nog maar net als eerste. Husson passt de bal in één keer door. Lepoint is nu in balbezit. Lepoint draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Palik trapt de bal weg. Wernersson rent richting de bal. Wernersson probeert naar een medespeler te passen. Von Knorring bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Knorring draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Husson rent richting de bal. Husson geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bodin de bal onder controle te krijgen. Lepoint rent richting de bal. Lepoint draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Noahsson verovert de bal door een tackle van achteren. Noahsson geeft de bal voor. Benia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Husson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Husson geeft een lange en hoge pass. Palik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Lepoint onderschept slim de pass. Lepoint passt de bal zonder na te denken. Höjer met een sublieme pass. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo draait met de bal, schiet en ... Palik bokst de bal weg.

26e minuut.
Gedda passt de bal met de wreef. Noahsson is nu in balbezit. Noahsson passt de bal zonder na te denken. Von Knorring is nu in balbezit. Von Knorring haalt uit met een fantastische trap. Tilea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Gedda met een sublieme pass. Näslund bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedier verovert de bal door een tackle van achteren. Von Knorring bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Knorring draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Wernersson rent richting de bal. Wernersson geeft een hoge lob. Benia probeert de bal aan de voet te houden. Von Knorring is nu in balbezit. Von Knorring haalt uit met een fantastische trap. Tilea bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bodin zal de hoekschop nemen. Wernersson kopt de bal weg. Tilea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Ekman bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Knorring verovert de bal door een tackle van achteren. Näslund legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Von Knorring is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wernersson zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Tilea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Von Knorring rent richting de bal. Von Knorring schiet op doel. Tilea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boston United 47%, Påskallavik FC 53%.
Boston United - Påskallavik FC 1:0

47e minuut.
Näslund rent richting de bal. Näslund geeft een lange en hoge pass. Gedda kopt de bal weg. Von Knorring rent richting de bal. Von Knorring draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Bodin passt de bal in één keer door. Yedier is nu in balbezit. Yedier met een sublieme pass. Von Knorring rent richting de bal. Von Knorring haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston United - Påskallavik FC 2:0

62e minuut.
Stark met een sublieme pass. Gedda is nu in balbezit. Gedda met een sublieme pass. Wernersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wernersson geeft een lange en hoge pass. Tilea bokst de bal weg.

67e minuut.
Ruuna onderschept slim de pass. Ruuna geeft een hoge lob. Burlacu controleert de bal met de borst. Yedier bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Gedda passt de bal zonder na te denken. Von Knorring heeft problemen om de bal te vangen. Von Knorring probeert naar een medespeler te passen. Yedier is nu in balbezit. Yedier schiet op doel. Tilea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Noahsson probeert de bal met de borst te controleren. Noahsson met een sublieme pass. Gedda speelt de bal door. Daar is Von Knorring, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Von Knorring geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Gedda is nu in balbezit. Gedda geeft een lange en hoge pass. Burlacu heeft problemen om de bal te vangen. Von Knorring bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Knorring schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boston United - Påskallavik FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boston United 38%, Påskallavik FC 62%.
Boston United - Påskallavik FC 3:0