Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vimmerby FC Boston United
Ytter Tactiek 442Cam
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 45.3
good Schieten very good
adequate Passen good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Opavský geeft een hoge lob. Ruuna probeert naar een medespeler te passen. Bodin met een sublieme pass. Von Knorring bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Knorring draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Podolák raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Villafáfila komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Villafáfila passt de bal met de wreef. Hrabovský rent richting de bal. Hrabovský passt de bal in één keer door. Domínguez Vilches is nu in balbezit. Domínguez Vilches haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vimmerby FC - Boston United 1:0

8e minuut.
Daar is Bodin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villafáfila verovert de bal door een tackle van achteren. Villafáfila passt de bal zonder na te denken. Pyra rent richting de bal. Pyra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Prytz kopt de bal weg. Gedda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gedda speelt de bal door. Von Knorring is nu in balbezit. Von Knorring schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vimmerby FC - Boston United 1:1

20e minuut.
Von Knorring passt de bal met de wreef. Wernersson met een sublieme pass. Bodin rent richting de bal. Bodin geeft de bal voor. Von Knorring maakt een snoekduik en kopt de bal. Łomczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Gedda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gedda geeft de bal voor. Klungelig pakt Díaz-Caballero de bal. Yedier verovert de bal door een tackle van achteren. Yedier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Hrabovský probeert naar een medespeler te passen. Pyra rent richting de bal. Pyra passt de bal zonder na te denken. Domínguez Vilches is nu in balbezit. Domínguez Vilches haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Domínguez Vilches verovert de bal door een tackle van achteren. Noahsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez Vilches onderschept slim de pass. Domínguez Vilches draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vimmerby FC - Boston United 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vimmerby FC 46%, Boston United 54%.
Vimmerby FC - Boston United 2:1

55e minuut.
Magnusson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hrabovský met een snelle inworp. Villafáfila is nu in balbezit. Villafáfila geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kapucha probeert de bal met de borst te controleren. Wernersson met een sublieme pass. Klungelig pakt Yedier de bal. Von Knorring is nu in balbezit. Von Knorring schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Wernersson is nu in balbezit. Wernersson passt de bal in één keer door. Von Knorring is nu in balbezit. Von Knorring draait met de bal, schiet en ... Łomczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Łomczyk speelt de bal door. Villafáfila probeert de bal met de borst te controleren. Noahsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Noahsson krijgt een gele kaart. Villafáfila raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

67e minuut.
Hrabovský passt de bal zonder na te denken. Gedda probeert naar een medespeler te passen. Von Knorring bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Knorring schiet op doel. Łomczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vimmerby FC - Boston United 2:2

70e minuut.
Bodin geeft een lange en hoge pass. Wernersson kopt de bal weg. Daar is Yedier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Von Knorring bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Knorring draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vimmerby FC 49%, Boston United 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vimmerby FC - Boston United 2:2