Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fotissar Påskallavik FC
mdt-3 Tactiek Fredde 2
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
37 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.2 gemiddelde waardering 34
outstanding Schieten adequate
solid Passen average
outstanding Verdedigen average


4e minuut.
Twierdza bereikt de bal nog maar net als eerste. Stenmark verovert de bal door een tackle van achteren. Stenmark geeft een hoge lob. Bagge rent richting de bal. Bagge draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fotissar - Påskallavik FC 1:0

9e minuut.
Stenmark kopt de bal weg. Bagge is nu in balbezit. Burlacu begaat een overtreding. Burlacu krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Al Minhali kopt de bal weg. Bodin rent richting de bal. Bruzdewicz rent richting de bal. Bodin verovert de bal door een tackle van achteren. Bodin passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Gutiérrez Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Neosson verovert de bal door een tackle van achteren. Neosson passt de bal met de wreef. Agebäck rent richting de bal. Agebäck haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Stenmark kopt de bal weg. Bagge is nu in balbezit. Bagge passt de bal in één keer door. Agebäck bereikt de bal nog maar net als eerste. Agebäck haalt uit met een fantastische trap. Jersild verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Bagge met een sublieme pass. Agebäck rent richting de bal. Agebäck schiet op doel. Ekman probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotissar - Påskallavik FC 2:0

28e minuut.
Benia geeft een lange en hoge pass. Stenmark is nu in balbezit. Stenmark geeft een hoge lob. Bagge is nu in balbezit. Bagge schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Mureşanu rent richting de bal. Mureşanu passt de bal in één keer door. Bodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Agebäck is nu in balbezit. Agebäck draait met de bal, schiet en ... Jersild probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Stenmark heeft problemen om de bal te vangen. Stenmark geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gutiérrez Díaz de bal. Agebäck bereikt de bal nog maar net als eerste. Agebäck schiet op doel. Jersild bokst de bal weg.

34e minuut.
Stenmark kopt de bal weg. Bagge bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagge passt de bal met de wreef. Agebäck bereikt de bal nog maar net als eerste. Agebäck draait met de bal, schiet en ... Jersild bokst de bal weg.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neosson met de inworp. Agebäck rent richting de bal. Agebäck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fotissar - Påskallavik FC 3:0

39e minuut.
Mureşanu geeft de bal voor. Agebäck bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodin is nu in balbezit. Bodin haalt uit met een fantastische trap. Al Minhali probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotissar - Påskallavik FC 4:0

39e minuut.
Husson speelt de bal door. Twierdza is nu in balbezit. Husson rent richting de bal. Höjer is nu in balbezit. Höjer schiet op doel. Zientara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Gutiérrez Díaz passt de bal met de wreef. Neosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Benia met een sublieme pass. Neosson geeft een lange en hoge pass. Bagge springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Mureşanu probeert naar een medespeler te passen. Neosson rent richting de bal. Neosson geeft de bal voor. Bagge springt en kopt de bal. Jersild probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotissar 26%, Påskallavik FC 74%.
Fotissar - Påskallavik FC 4:0

50e minuut.
Jersild speelt de bal door. Stenmark kopt de bal weg. Bagge rent richting de bal. Bagge haalt uit met een fantastische trap. Jersild probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotissar - Påskallavik FC 5:0

54e minuut.
Mureşanu geeft de bal voor. Ekman bereikt de bal nog maar net als eerste. Agebäck onderschept slim de pass. Agebäck draait met de bal, schiet en ... Jersild werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotissar - Påskallavik FC 6:0

58e minuut.
Inworp. Stenmark met de inworp. Bagge is nu in balbezit. Bagge geeft een hoge lob. Agebäck springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Mureşanu is nu in balbezit. Klungelig pakt Bodin de bal. Bodin geeft een lange en hoge pass. Agebäck is nu in balbezit. Agebäck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Stenmark rent richting de bal. Stenmark geeft de bal voor. Agebäck rent richting de bal. Agebäck draait met de bal, schiet en ... Jersild werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Neosson geeft een lange en hoge pass. Jersild speelt de bal door. Mureşanu kopt de bal weg. Bagge bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagge draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Inworp. Neosson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agebäck is nu in balbezit. Agebäck draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bruzdewicz de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Neosson probeert naar een medespeler te passen. Mureşanu probeert naar een medespeler te passen. Stenmark probeert naar een medespeler te passen. Agebäck bereikt de bal nog maar net als eerste. Agebäck schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Bagge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagge schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotissar - Påskallavik FC 7:0

70e minuut.
Jersild trapt de bal weg. Stenmark kopt de bal weg. Gutiérrez Díaz heeft problemen om de bal te vangen. Agebäck bereikt de bal nog maar net als eerste. Agebäck draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Agebäck rent richting de bal. Agebäck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bodin rent richting de bal. Bagge rent richting de bal. Bodin rent richting de bal. Bagge is nu in balbezit. Bagge schiet op doel. Jersild bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Mureşanu rent richting de bal. Mureşanu geeft de bal voor. Daar is Al Minhali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagge rent richting de bal. Bagge haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Mureşanu passt de bal zonder na te denken. Neosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Neosson speelt de bal door. Agebäck is nu in balbezit. Agebäck schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotissar - Påskallavik FC 8:0

85e minuut.
Bodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşanu is nu in balbezit. Mureşanu geeft de bal voor. Agebäck is nu in balbezit. Agebäck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jersild trapt de bal weg van het doel. Mureşanu kopt de bal weg. Daar is Agebäck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agebäck haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Twierdza passt de bal in één keer door. Neosson is nu in balbezit. Neosson geeft de bal voor. Bagge bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagge haalt uit met een fantastische trap. Jersild kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotissar 19%, Påskallavik FC 81%.
Fotissar - Påskallavik FC 8:0