Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-11-18 19:30
  • Competitiewedstrijd:
  • Stadion: keinaM Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Zagłębie Sosnowiec SSA Campinas F. C.
TEST Tactiek GG-17
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 29
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
34.1 gemiddelde waardering 52.4
average Schieten outstanding
average Passen solid
average Verdedigen good


1e minuut.
Klungelig pakt Sawa de bal. Assis verovert de bal door een tackle van achteren. Assis passt de bal zonder na te denken. da Silva e Souza rent richting de bal. da Silva e Souza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Godeiro schiet op doel. Åkre speelt de bal door. Verkammen kopt de bal weg. Assis rent richting de bal. Assis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
da Silva e Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva e Souza passt de bal met de wreef. Assis is nu in balbezit. Assis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - Campinas F. C. 0:1

14e minuut.
Gumiński rent richting de bal. Gumiński speelt de bal door. da Silva e Souza rent richting de bal. da Silva e Souza schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cappi met een harde bal richting middenveld. Gumiński kopt de bal weg. Klungelig pakt da Silva e Souza de bal. da Silva e Souza schiet op doel. Åkre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Gumiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumiński geeft een hoge lob. Assis is nu in balbezit. Assis schiet op doel. Cappi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Åkre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat. Åkre speelt de bal door. da Silva e Souza kopt de bal weg. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva e Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva e Souza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Damjanac geeft de bal voor. Gumiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumiński geeft een hoge lob. da Silva e Souza is nu in balbezit. da Silva e Souza haalt uit met een fantastische trap. Åkre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Degiorgio speelt de bal door. Gumiński speelt de bal door. da Silva e Souza is nu in balbezit. da Silva e Souza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - Campinas F. C. 0:2

32e minuut.
da Silva e Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Verkammen. da Silva e Souza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Godeiro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - Campinas F. C. 0:3

41e minuut.
Ivaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaniuk passt de bal met de wreef. Godeiro speelt de bal door. Assis probeert de bal met de borst te controleren. Assis draait met de bal, schiet en ... Åkre bokst de bal weg. da Silva e Souza rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ivaniuk neemt de hoekschop. Assis kopt de bal weg. da Silva e Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva e Souza draait met de bal, schiet en ... Paal! Åkre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Cappi kopt de bal weg. Chojanecki heeft problemen om de bal te vangen. Assis rent richting de bal. Assis draait met de bal, schiet en ... Åkre probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Inworp. Roza Ribeiro komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Godeiro passt de bal in één keer door. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojanecki begaat een overtreding. Assis raakt geblesseerd tijdens het duel. Godeiro wilt de vrije trap nemen. Åkre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. da Silva e Souza bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie Sosnowiec SSA 82%, Campinas F. C. 18%.
Zagłębie Sosnowiec SSA - Campinas F. C. 0:3

46e minuut.
Godeiro speelt de bal door. Daar is da Silva e Souza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Silva e Souza passt de bal met de wreef. Assis rent richting de bal. Assis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Soczyński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Roza Ribeiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Godeiro heeft problemen om de bal te vangen. Godeiro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Soczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Silva e Souza rent richting de bal. da Silva e Souza haalt uit met een fantastische trap. Åkre werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Degiorgio met een sublieme pass. Assis is nu in balbezit. Assis speelt de bal door. da Silva e Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva e Souza schiet op doel. Åkre bokst de bal weg. Damjanac heeft problemen om de bal te vangen. da Silva e Souza is nu in balbezit. da Silva e Souza haalt uit met een fantastische trap. Åkre probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Verkammen heeft problemen om de bal te vangen. Roza Ribeiro geeft een lange en hoge pass. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - Campinas F. C. 0:4

72e minuut.
Klungelig pakt Roza Ribeiro de bal. Godeiro is nu in balbezit. da Silva e Souza is nu in balbezit. Godeiro rent richting de bal. Godeiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - Campinas F. C. 0:5

77e minuut.
Machura verovert de bal door een tackle van achteren. da Silva e Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva e Souza passt de bal in één keer door. Godeiro rent richting de bal. Godeiro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Degiorgio kopt de bal weg. da Silva e Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Soczyński. da Silva e Souza raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. da Silva e Souza kan niet meer verder spelen. Acerola komt het veld opgelopen. Godeiro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Soczyński verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Roza Ribeiro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Assis rent richting de bal. Assis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Degiorgio met een sublieme pass. Godeiro rent richting de bal. Godeiro passt de bal met de wreef. Acerola bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerola schiet op doel. Åkre bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie Sosnowiec SSA 66%, Campinas F. C. 34%.
Zagłębie Sosnowiec SSA - Campinas F. C. 0:5