Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-10-30 22:00
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: udizero Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
udizero SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ
Attack Tactiek press
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
45 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.2 gemiddelde waardering 31.3
uitmuntend Schieten matig
uitstekend Passen matig
zeer goed Verdedigen zwak


1e minuut.
Niederreiter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zaqirov rent richting de bal. Zaqirov heeft problemen om de bal te vangen. Zaqirov geeft de bal voor. Rosa krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa met een sublieme pass. Wicke bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicke geeft de bal voor. Koreš maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rosa rent richting de bal. Rosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
udizero - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 1:0

5e minuut.
Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. Rosa speelt de bal door. Wicke bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicke geeft een lange en hoge pass. Koreš krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Mello de Andrade speelt de bal door. Klungelig pakt Zaqirov de bal. Zaqirov met een sublieme pass. Rosa rent richting de bal. Rosa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Daar is Jinghuang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wicke geeft een hoge lob. Koreš is nu in balbezit. Koreš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
udizero - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 2:0

11e minuut.
Niederreiter met een sublieme pass. Rosa speelt de bal door. Wicke heeft problemen om de bal te vangen. Wicke geeft een lange en hoge pass. Koreš springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Koreš bereikt de bal nog maar net als eerste. Koreš passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rosa de bal. Niederreiter rent richting de bal. Niederreiter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Gabrusiewicz trapt de bal weg van het doel. Zaqirov probeert naar een medespeler te passen. Koreš is nu in balbezit. Koreš draait met de bal, schiet en ... Barreiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Shaoqiu kopt de bal weg. Niederreiter is nu in balbezit. Niederreiter geeft een lange en hoge pass. Koreš is nu in balbezit. Koreš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ladwig is nu in balbezit. Niederreiter onderschept slim de pass. Niederreiter geeft de bal voor. Koreš bereikt de bal nog maar net als eerste. Koreš haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Królikowski probeert de bal aan de voet te houden. Rosa speelt de bal door. Koreš rent richting de bal. Koreš haalt uit met een fantastische trap. Briaschi probeert de bal aan de voet te houden. Malaniuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Wicke is nu in balbezit. Wicke geeft een hoge lob. Koreš rent richting de bal. Koreš draait met de bal, schiet en ... Malaniuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
udizero - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 3:0

26e minuut.
Koreš passt de bal zonder na te denken. Zaqirov rent richting de bal. Zaqirov passt de bal met de wreef. Koreš bereikt de bal nog maar net als eerste. Koreš schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Rosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosa schiet op doel. Malaniuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
udizero - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 4:0

35e minuut.
Shaoqiu passt de bal in één keer door. Zaqirov is nu in balbezit. Zaqirov passt de bal zonder na te denken. Koreš rent richting de bal. Koreš schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Malaniuk met een sublieme pass. Trọng Hà rent richting de bal. Trọng Hà probeert naar een medespeler te passen. Wicke rent richting de bal. Wicke geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Doeltrap. Gabrusiewicz trapt de bal weg. Trọng Hà kopt de bal weg. Klungelig pakt Koreš de bal. Koreš schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Barreiro trapt de bal weg. Trọng Hà rent richting de bal. Trọng Hà passt de bal zonder na te denken. Koreš is nu in balbezit. Koreš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Niederreiter probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wicke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wicke probeert naar een medespeler te passen. Koreš bereikt de bal nog maar net als eerste. Koreš schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
udizero - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 5:0

41e minuut.
Lobos rent richting de bal. Koreš verovert de bal door een tackle van achteren. Koreš met een sublieme pass. Zaqirov is nu in balbezit. Zaqirov geeft een hoge lob. Malaniuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Weigelt heeft problemen om de bal te vangen. Rosa is nu in balbezit. Rosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
udizero - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: udizero 18%, SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 82%.
udizero - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 6:0

46e minuut.
Rosa speelt de bal door. Fry probeert naar een medespeler te passen. Wicke is nu in balbezit. Wicke geeft een hoge lob. Trọng Hà heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Jurzyc is nu in balbezit. Rimmel verovert de bal door een tackle van achteren. Shaoqiu met een sublieme pass. Trọng Hà is nu in balbezit. Trọng Hà geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Lobos kopt de bal weg. Wicke rent richting de bal. Wicke passt de bal met de wreef. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa draait met de bal, schiet en ... Malaniuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Mello de Andrade controleert de bal met de borst. Mello de Andrade probeert naar een medespeler te passen. Zaqirov rent richting de bal. Zaqirov geeft een hoge lob. Rosa krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Shaoqiu kopt de bal weg. Trọng Hà kan de bal niet met de borst controleren. Niederreiter is nu in balbezit. Rosa is nu in balbezit. Rosa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ladwig speelt de bal door. Rimmel rent richting de bal. Rimmel passt de bal in één keer door. Rosa is nu in balbezit. Rosa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
udizero - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 7:0

60e minuut.
Koreš speelt de bal door. Zaqirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaqirov geeft een hoge lob. Rosa maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Koreš is nu in balbezit. Koreš probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wicke de bal. Wicke geeft een lange en hoge pass. Trọng Hà maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
udizero - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 8:0

67e minuut.
Trọng Hà kopt de bal weg. Zaqirov probeert de bal met de borst te controleren. Zaqirov geeft een hoge lob. Rosa krijgt zijn hoofd ertegen. Malaniuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
udizero - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 9:0

69e minuut.
Mello de Andrade geeft de bal voor. Fry probeert naar een medespeler te passen. Wicke is nu in balbezit. Wicke geeft de bal voor. Trọng Hà springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Trọng Hà passt de bal in één keer door. Zaqirov is nu in balbezit. Zaqirov met een sublieme pass. Niederreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Niederreiter geeft een lange en hoge pass. Malaniuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
udizero - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 10:0

72e minuut.
Trọng Hà onderschept slim de pass. Omerović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trọng Hà is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Koreš zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wicke rent richting de bal. Wicke haalt uit met een fantastische trap. Weigelt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Malaniuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trọng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Hà draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
udizero - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 11:0

76e minuut.
Daar is Weigelt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Królikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Królikowski geeft een hoge lob. Koreš bereikt de bal nog maar net als eerste. Koreš schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trọng Hà rent richting de bal. Trọng Hà geeft de bal voor. Wicke geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Trọng Hà de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
udizero - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 12:0

77e minuut.
Sobieszewski komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Rosa is nu in balbezit. Wicke rent richting de bal. Wicke probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rosa de bal. Rosa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Briaschi de bal. Trọng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Hà schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. Rosa met een sublieme pass. Trọng Hà is nu in balbezit. Trọng Hà draait met de bal, schiet en ... Malaniuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
udizero - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 13:0

82e minuut.
Klungelig pakt Jinghuang de bal. Jinghuang passt de bal in één keer door. Gabrusiewicz rent richting de bal. Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. Rosa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Wicke verovert de bal door een tackle van achteren. Wicke probeert naar een medespeler te passen. Zaqirov probeert naar een medespeler te passen. Trọng Hà is nu in balbezit. Trọng Hà schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: udizero 16%, SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 84%.
udizero - SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 13:0