Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
steaua1980 F.C. Universitatea Craiova
05-4132 Tactiek Batman All-in_V5
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 33.8
good Schieten very good
average Passen average
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Duru is nu in balbezit. Duru probeert naar een medespeler te passen. Zábrana is nu in balbezit. Zábrana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
steaua1980 - F.C. Universitatea Craiova 1:0

5e minuut.
Roşca met een sublieme pass. Ogrodnik met een sublieme pass. Fengcheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Fengcheng draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Duru de bal onder controle te krijgen. Filiberti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
steaua1980 - F.C. Universitatea Craiova 1:1

8e minuut.
Gavrieli is nu in balbezit. Roşca onderschept slim de pass. Evrard verovert de bal door een tackle van achteren. Evrard speelt de bal door. Daar is Fengcheng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Baev speelt de bal door. Ogrodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodnik passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fengcheng de bal. Fengcheng haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Fengcheng passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ogrodnik de bal. Ogrodnik passt de bal zonder na te denken. Fengcheng is nu in balbezit. Fengcheng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Paharnicu is nu in balbezit. Paharnicu speelt de bal door. van Merksteijn is nu in balbezit. Fengcheng verovert de bal door een tackle van achteren. Fengcheng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Baev rent richting de bal. Baev passt de bal in één keer door. van Merksteijn rent richting de bal. Fengcheng verovert de bal door een tackle van achteren. Fengcheng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
steaua1980 - F.C. Universitatea Craiova 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steaua1980 52%, F.C. Universitatea Craiova 48%.
steaua1980 - F.C. Universitatea Craiova 1:2

47e minuut.
Ogrodnik met een sublieme pass. La Marca is nu in balbezit. Zábrana verovert de bal door een tackle van achteren. Zábrana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pesoa komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Daar is Roşca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavrieli rent richting de bal. Gavrieli probeert naar een medespeler te passen. Fengcheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Fengcheng schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Baev passt de bal in één keer door. Gavrieli rent richting de bal. Gavrieli passt de bal in één keer door. Fengcheng is nu in balbezit. Fengcheng schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Baev bereikt de bal nog maar net als eerste. Paharnicu verovert de bal door een tackle van achteren. Paharnicu geeft een hoge lob. Birlea rent richting de bal. Birlea schiet op doel. Hekrdla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pesoa rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Myrvang geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal rolt over de achterlijn. Hekrdla trapt de bal weg van het doel. Fengcheng is nu in balbezit. Fengcheng haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Ferroni Marciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesoa onderschept slim de pass. Bartolomé bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesoa verovert de bal door een tackle van achteren. Pesoa haalt uit met een fantastische trap. Hekrdla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
steaua1980 - F.C. Universitatea Craiova 2:2

74e minuut.
Evrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Evrard passt de bal zonder na te denken. Pesoa rent richting de bal. Pesoa schiet op doel. Hekrdla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steaua1980 - F.C. Universitatea Craiova 3:2

83e minuut.
Fengcheng kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Baev de bal onder controle te krijgen. Pesoa is nu in balbezit. Pesoa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
steaua1980 - F.C. Universitatea Craiova 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steaua1980 42%, F.C. Universitatea Craiova 58%.
steaua1980 - F.C. Universitatea Craiova 4:2