Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Preveze Deniz Gücü 1538 The Hungry Wolves
2-5-3 Tactiek Best
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 50.3
solid Schieten very good
adequate Passen solid
weak Verdedigen good


2e minuut.
Viergever rent richting de bal. Viergever speelt de bal door. Gyimesi rent richting de bal. Gyimesi haalt uit met een fantastische trap. Canalmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - The Hungry Wolves 0:1

14e minuut.
Şensoy verovert de bal door een tackle van achteren. bin Malik kopt de bal weg. Şensoy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buryta is nu in balbezit. Buryta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Jurišić geeft een hoge lob. Aktaroğlu is nu in balbezit. Viergever verovert de bal door een tackle van achteren. Gyimesi rent richting de bal. Gyimesi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Krizsán probeert naar een medespeler te passen. Buryta rent richting de bal. Gyimesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyimesi schiet op doel. Canalmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - The Hungry Wolves 0:2

23e minuut.
Krizsán verovert de bal door een tackle van achteren. Krizsán met een sublieme pass. Klungelig pakt Buryta de bal. Buryta haalt uit met een fantastische trap. Canalmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Canalmaz met een harde bal richting middenveld. bin Malik kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Viergever de bal onder controle te krijgen. Viergever geeft een hoge lob. Gyimesi krijgt zijn hoofd ertegen. Canalmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Diğmat rent richting de bal. bin Malik onderschept slim de pass. bin Malik met een sublieme pass. Viergever rent richting de bal. Viergever draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Devtek passt de bal in één keer door. Diğmat speelt de bal door. Rodríguez Marfil bereikt de bal nog maar net als eerste. Zafertepe onderschept slim de pass. Zafertepe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
bin Malik verovert de bal door een tackle van achteren. bin Malik geeft een lange en hoge pass. Buryta kopt de bal weg. Daar is Gyimesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyimesi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Buryta is nu in balbezit. Buryta draait met de bal, schiet en ... Canalmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - The Hungry Wolves 0:3

43e minuut.
bin Malik met een sublieme pass. Jurišić is nu in balbezit. Jurišić met een sublieme pass. Gyimesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyimesi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Preveze Deniz Gücü 1538 72%, The Hungry Wolves 28%.
Preveze Deniz Gücü 1538 - The Hungry Wolves 0:3

47e minuut.
Aktaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aktaroğlu passt de bal in één keer door. Pons rent richting de bal. Güçlütürk onderschept slim de pass. Güçlütürk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Aktaroğlu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt bin Malik de bal. Diğmat probeert naar een medespeler te passen. Buryta rent richting de bal. Buryta schiet op doel. Canalmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Diğmat verovert de bal door een tackle van achteren. Krizsán verovert de bal door een tackle van achteren. Krizsán speelt de bal door. Buryta is nu in balbezit. Buryta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - The Hungry Wolves 0:4

64e minuut.
Viergever met een snelle inworp. Krizsán bereikt de bal nog maar net als eerste. Krizsán passt de bal met de wreef. Gyimesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyimesi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Tonay geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jurišić met een snelle inworp. Krizsán geeft de bal voor. Gyimesi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Pons verovert de bal door een tackle van achteren. Pons geeft een lange en hoge pass. Gyimesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyimesi draait met de bal, schiet en ... Canalmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - The Hungry Wolves 0:5

72e minuut.
Gyimesi is nu in balbezit. Gyimesi draait met de bal, schiet en ... Tonay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Devtek passt de bal in één keer door. Pons rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Güçlütürk. Güçlütürk krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Viergever onderschept slim de pass. Viergever met een sublieme pass. Gyimesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyimesi draait met de bal, schiet en ... Canalmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - The Hungry Wolves 0:6

79e minuut.
bin Malik passt de bal met de wreef. Krizsán is nu in balbezit. Krizsán passt de bal met de wreef. Gyimesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyimesi draait met de bal, schiet en ... Canalmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jurišić met een snelle inworp. Krizsán rent richting de bal. Krizsán geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tonay de bal. Canalmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gyimesi rent richting de bal. Gyimesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - The Hungry Wolves 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Preveze Deniz Gücü 1538 64%, The Hungry Wolves 36%.
Preveze Deniz Gücü 1538 - The Hungry Wolves 0:7