Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Hungry Wolves Preveze Deniz Gücü 1538
Best Tactiek 2-5-3
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
25 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 35.7
zeer goed Schieten goed
goed Passen redelijk
goed Verdedigen zwak


3e minuut.
Lepouras passt de bal zonder na te denken. Gyimesi rent richting de bal. Gyimesi passt de bal met de wreef. Buryta rent richting de bal. Buryta schiet op doel. Canalmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Lepouras verovert de bal door een tackle van achteren. Lepouras geeft een hoge lob. Gyimesi krijgt zijn hoofd ertegen. Viergever rent richting de bal. Viergever geeft de bal voor. Canalmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Lepouras rent richting de bal. Lepouras geeft een lange en hoge pass. Tonay is nu in balbezit. Buryta is nu in balbezit. Buryta draait met de bal, schiet en ... Canalmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hungry Wolves - Preveze Deniz Gücü 1538 1:0

24e minuut.
Buryta met een sublieme pass. Viergever bereikt de bal nog maar net als eerste. Viergever geeft de bal voor. Gyimesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyimesi schiet op doel. Canalmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Canalmaz met een sublieme pass. bin Malik kopt de bal weg. Lepouras met een sublieme pass. Gyimesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyimesi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Beray controleert de bal met de borst. Viergever is nu in balbezit. Viergever passt de bal zonder na te denken. Buryta is nu in balbezit. Buryta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
bin Malik passt de bal met de wreef. Gyimesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyimesi speelt de bal door. Klungelig pakt Buryta de bal. Buryta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Klungelig pakt Buryta de bal. Buryta passt de bal in één keer door. Gyimesi rent richting de bal. Gyimesi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Hungry Wolves - Preveze Deniz Gücü 1538 2:0

38e minuut.
Pons verovert de bal door een tackle van achteren. Pons geeft een hoge lob. Buryta kopt de bal weg. Gyimesi rent richting de bal. Gyimesi draait met de bal, schiet en ... Canalmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
bin Malik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lepouras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lepouras passt de bal met de wreef. Gyimesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyimesi schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Hungry Wolves 28%, Preveze Deniz Gücü 1538 72%.
The Hungry Wolves - Preveze Deniz Gücü 1538 2:0

49e minuut.
Viergever is nu in balbezit. Viergever geeft een hoge lob. Buryta kopt de bal weg. Gyimesi rent richting de bal. Gyimesi schiet op doel. Canalmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Devtek geeft de bal voor. Aktaroğlu kopt de bal weg. Mureşanu geeft een hoge lob. Gyimesi krijgt zijn hoofd ertegen. Canalmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Lepouras geeft de bal voor. Gyimesi heeft problemen om de bal te vangen. Buryta is nu in balbezit. Gyimesi is nu in balbezit. Gyimesi haalt uit met een fantastische trap. Canalmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hungry Wolves - Preveze Deniz Gücü 1538 3:0

59e minuut.
Karaalibey is nu in balbezit. bin Malik verovert de bal door een tackle van achteren. bin Malik passt de bal in één keer door. Buryta heeft problemen om de bal te vangen. Buryta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Rodríguez Marfil geeft een lange en hoge pass. Gyimesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyimesi passt de bal met de wreef. Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Doeltrap. Canalmaz trapt de bal weg van het doel. Mureşanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Buryta de bal. Buryta schiet op doel. Canalmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Canalmaz speelt de bal door. Lepouras is nu in balbezit. Lepouras geeft een lange en hoge pass. Gyimesi is nu in balbezit. Gyimesi schiet op doel. Canalmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Canalmaz speelt de bal door. bin Malik kopt de bal weg. Klungelig pakt Devtek de bal. Gyimesi rent richting de bal. Gyimesi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Altıntekin kopt de bal weg. Daar is Şensoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buryta is nu in balbezit. Buryta draait met de bal, schiet en ... Canalmaz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Şensoy geeft een hoge lob. Pons rent richting de bal. Pons geeft een hoge lob. Buryta is nu in balbezit. Buryta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Hungry Wolves 21%, Preveze Deniz Gücü 1538 79%.
The Hungry Wolves - Preveze Deniz Gücü 1538 3:0