Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZsozsoCarp.Team FC Dymitrów Duży
új 442 Tactiek 1_skrzydło
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
21.5 gemiddelde waardering 50.4
slecht Schieten uitmuntend
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Gárdos geeft de bal voor. Eelmäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Váncza begaat een overtreding. Váncza krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Isaković geeft een lange en hoge pass. Czpiotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czpiotek passt de bal met de wreef. Fuji rent richting de bal. Fuji draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Palik heeft problemen om de bal te vangen. Machnacki verovert de bal door een tackle van achteren. Czpiotek rent richting de bal. Czpiotek haalt uit met een fantastische trap. Jóna probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Szolnoki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Fuji bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuji haalt uit met een fantastische trap. Szolnoki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - FC Dymitrów Duży 0:1

11e minuut.
Jahnukainen kopt de bal weg. Machnacki speelt de bal door. Jahnukainen heeft problemen om de bal te vangen. Jahnukainen geeft de bal voor. Czpiotek krijgt zijn hoofd ertegen. Szolnoki bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Jahnukainen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mélykúti de bal. Fuji is nu in balbezit. Fuji haalt uit met een fantastische trap. Szolnoki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - FC Dymitrów Duży 0:2

17e minuut.
Palik bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki onderschept slim de pass. Machnacki speelt de bal door. Daar is Czpiotek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czpiotek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - FC Dymitrów Duży 0:3

25e minuut.
Palik controleert de bal met de borst. Machnacki verovert de bal door een tackle van achteren. Machnacki met een sublieme pass. Klungelig pakt Czpiotek de bal. Czpiotek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - FC Dymitrów Duży 0:4

29e minuut.
Machnacki rent richting de bal. Machnacki met een sublieme pass. Czpiotek rent richting de bal. Czpiotek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - FC Dymitrów Duży 0:5

30e minuut.
Bekő bereikt de bal nog maar net als eerste. Czpiotek onderschept slim de pass. Czpiotek passt de bal met de wreef. Fuji is nu in balbezit. Fuji haalt uit met een fantastische trap. Szolnoki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Machnacki passt de bal met de wreef. Wodzirej rent richting de bal. Wodzirej geeft de bal voor. Fuji is nu in balbezit. Fuji haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - FC Dymitrów Duży 0:6

41e minuut.
Mélykúti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Isaković probeert naar een medespeler te passen. Fuji rent richting de bal. Czpiotek rent richting de bal. Czpiotek schiet op doel. Szolnoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Isaković onderschept slim de pass. Jahnukainen rent richting de bal. Jahnukainen speelt de bal door. Fuji rent richting de bal. Fuji schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZsozsoCarp.Team 71%, FC Dymitrów Duży 29%.
ZsozsoCarp.Team - FC Dymitrów Duży 0:6

46e minuut.
Eelmäe heeft problemen om de bal te vangen. Eelmäe speelt de bal door. Oballa probeert naar een medespeler te passen. Czpiotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czpiotek draait met de bal, schiet en ... Szolnoki bokst de bal weg.

51e minuut.
Daar is Matheisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki passt de bal zonder na te denken. Czpiotek rent richting de bal. Czpiotek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jahnukainen rent richting de bal. Jahnukainen passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - FC Dymitrów Duży 0:7

55e minuut.
Klungelig pakt Fuji de bal. Matheisz geeft een lange en hoge pass. Machnacki kopt de bal weg. Daar is Czpiotek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czpiotek schiet op doel. Szolnoki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - FC Dymitrów Duży 0:8

61e minuut.
Mélykúti kopt de bal weg. Jahnukainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahnukainen schiet op doel. Boros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szolnoki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - FC Dymitrów Duży 0:9

62e minuut.
Wodzirej bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodzirej geeft de bal voor. Jahnukainen rent richting de bal. Jahnukainen geeft de bal voor. Fuji krijgt zijn hoofd ertegen. Szolnoki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Wodzirej geeft een hoge lob. Fuji probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boros rent richting de bal. Fuji onderschept slim de pass. Fuji haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - FC Dymitrów Duży 0:10

70e minuut.
Daar is Bekő, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bekő passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Boros de bal. Fuji is nu in balbezit. Fuji haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - FC Dymitrów Duży 0:11

72e minuut.
Váncza met een snelle inworp. Jahnukainen speelt de bal door. Eelmäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Eelmäe de bal. Eelmäe draait met de bal, schiet en ... Szolnoki bokst de bal weg. Klungelig pakt Hanák de bal. Fuji bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuji haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Oballa geeft een hoge lob. Eelmäe controleert de bal met de borst. Matheisz maakt een afschuwelijke overtreding. Matheisz krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Machnacki passt de bal met de wreef. Jahnukainen is nu in balbezit. Jahnukainen geeft de bal voor. Fuji bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuji schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Eelmäe met de inworp. Jahnukainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahnukainen passt de bal met de wreef. Fuji bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuji schiet op doel. Szolnoki bokst de bal weg. Czpiotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czpiotek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - FC Dymitrów Duży 0:12

85e minuut.
Jahnukainen verovert de bal door een tackle van achteren. Jahnukainen geeft een lange en hoge pass. Fuji kopt de bal weg. Czpiotek is nu in balbezit. Czpiotek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Matheisz is nu in balbezit. Fuji onderschept slim de pass. Fuji haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - FC Dymitrów Duży 0:13

87e minuut.
Machnacki is nu in balbezit. Machnacki geeft de bal voor. Eelmäe kopt de bal weg. Fuji rent richting de bal. Fuji draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - FC Dymitrów Duży 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZsozsoCarp.Team 69%, FC Dymitrów Duży 31%.
ZsozsoCarp.Team - FC Dymitrów Duży 0:14