Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dymitrów Duży ZsozsoCarp.Team
1_skrzydło Tactiek új 442
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
27 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 23.1
outstanding Schieten poor
very good Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Na een snelle pass probeert Palik de bal onder controle te krijgen. Czpiotek rent richting de bal. Czpiotek met een sublieme pass. Fuji bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuji draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Jahnukainen verovert de bal door een tackle van achteren. Jahnukainen geeft de bal voor. Daar is Jóna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czpiotek rent richting de bal. Czpiotek schiet op doel. Szolnoki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Isaković geeft een hoge lob. Hanák kopt de bal weg. Machnacki rent richting de bal. Machnacki geeft een hoge lob. Fuji maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dymitrów Duży - ZsozsoCarp.Team 1:0

9e minuut.
Váncza onderschept slim de pass. Jahnukainen verovert de bal door een tackle van achteren. Jahnukainen geeft de bal voor. Czpiotek is nu in balbezit. Czpiotek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dymitrów Duży - ZsozsoCarp.Team 2:0

13e minuut.
Machnacki rent richting de bal. Machnacki geeft een lange en hoge pass. Fuji rent richting de bal. Fuji haalt uit met een fantastische trap. Szolnoki probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dymitrów Duży - ZsozsoCarp.Team 3:0

17e minuut.
Wodzirej geeft de bal voor. Eelmäe kopt de bal weg. Klungelig pakt Mélykúti de bal. Fuji bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuji schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Machnacki onderschept slim de pass. Machnacki geeft een hoge lob. Eelmäe kopt de bal weg. Fuji is nu in balbezit. Fuji haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Palik kopt de bal weg. Boros rent richting de bal. Fuji onderschept slim de pass. Fuji haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dymitrów Duży - ZsozsoCarp.Team 4:0

28e minuut.
Hanák geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Machnacki met een snelle inworp. Jahnukainen rent richting de bal. Jahnukainen geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fuji maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Matheisz kan de bal niet met de borst controleren. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki passt de bal zonder na te denken. Czpiotek is nu in balbezit. Czpiotek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Jahnukainen is nu in balbezit. Jahnukainen passt de bal in één keer door. Fuji bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuji draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dymitrów Duży - ZsozsoCarp.Team 5:0

37e minuut.
Jahnukainen met een sublieme pass. Wodzirej rent richting de bal. Wodzirej speelt de bal door. Machnacki geeft de bal voor. Fuji springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Jahnukainen geeft de bal voor. Fuji is nu in balbezit. Matheisz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Matheisz krijgt een gele kaart. Fuji is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fuji neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Palik bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki onderschept slim de pass. Machnacki geeft een lange en hoge pass. Czpiotek rent richting de bal. Czpiotek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Szolnoki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dymitrów Duży - ZsozsoCarp.Team 6:0

45e minuut.
Boros bereikt de bal nog maar net als eerste. Eelmäe verovert de bal door een tackle van achteren. Eelmäe geeft de bal voor. Fuji bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuji draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dymitrów Duży 28%, ZsozsoCarp.Team 72%.
FC Dymitrów Duży - ZsozsoCarp.Team 6:0

52e minuut.
Jahnukainen rent richting de bal. Jahnukainen geeft een lange en hoge pass. Fuji is nu in balbezit. Fuji draait met de bal, schiet en ... Szolnoki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dymitrów Duży - ZsozsoCarp.Team 7:0

52e minuut.
Fuji speelt de bal door. Daar is Machnacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machnacki met een sublieme pass. Czpiotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czpiotek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Szolnoki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Palik rent richting de bal. Machnacki onderschept slim de pass. Machnacki geeft de bal voor. Fuji bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuji schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dymitrów Duży - ZsozsoCarp.Team 8:0

58e minuut.
Jahnukainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahnukainen passt de bal zonder na te denken. Fuji rent richting de bal. Fuji haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mélykúti de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Mélykúti met de inworp. Jahnukainen rent richting de bal. Jahnukainen geeft de bal voor. Fuji is nu in balbezit. Fuji draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Boros met een sublieme pass. Isaković is nu in balbezit. Isaković passt de bal met de wreef. Czpiotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czpiotek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Boros probeert naar een medespeler te passen. Oballa rent richting de bal. Oballa passt de bal zonder na te denken. Fuji rent richting de bal. Fuji schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Fuji geeft de bal voor. Palik rent richting de bal. Czpiotek verovert de bal door een tackle van achteren. Czpiotek haalt uit met een fantastische trap. Jóna probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Jahnukainen geeft de bal voor. Czpiotek kopt de bal weg. Fuji probeert de bal met de borst te controleren. Fuji schiet op doel. Szolnoki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dymitrów Duży - ZsozsoCarp.Team 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dymitrów Duży 24%, ZsozsoCarp.Team 76%.
FC Dymitrów Duży - ZsozsoCarp.Team 9:0