Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Hungry Wolves FC Dymitrów Duży
Best Tactiek 1_skrzydło
58% Balbezit 42%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.9 gemiddelde waardering 50.4
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


10e minuut.
Pons speelt de bal door. Viergever is nu in balbezit. Viergever met een sublieme pass. Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryta draait met de bal, schiet en ... Benabdellah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Mureşanu passt de bal met de wreef. Viergever bereikt de bal nog maar net als eerste. Viergever passt de bal met de wreef. Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Viergever is nu in balbezit. Viergever passt de bal met de wreef. Aşina is nu in balbezit. Buryta onderschept slim de pass. Buryta haalt uit met een fantastische trap. Benabdellah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Viergever met een sublieme pass. Mureşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşanu passt de bal zonder na te denken. Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryta draait met de bal, schiet en ... Benabdellah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Hungry Wolves 46%, FC Dymitrów Duży 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Hungry Wolves - FC Dymitrów Duży 0:0

56e minuut.
Mureşanu passt de bal in één keer door. Viergever is nu in balbezit. Viergever passt de bal met de wreef. Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Wodzirej is nu in balbezit. Wodzirej geeft een lange en hoge pass. Czpiotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuji rent richting de bal. Fuji draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Hungry Wolves - FC Dymitrów Duży 0:1

75e minuut.
Mureşanu geeft een lange en hoge pass. De bal rolt over de achterlijn. Benabdellah trapt de bal weg. Mureşanu kopt de bal weg. Gyimesi bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Eelmäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşanu onderschept slim de pass. Mureşanu probeert naar een medespeler te passen. Buryta rent richting de bal. Buryta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Gyimesi geeft de bal voor. Benabdellah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki passt de bal zonder na te denken. Daar is Rodríguez Marfil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuji is nu in balbezit. Fuji draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Gyimesi speelt de bal door. Viergever bereikt de bal nog maar net als eerste. Viergever geeft een hoge lob. Buryta is nu in balbezit. Buryta draait met de bal, schiet en ... Benabdellah bokst de bal weg. Gyimesi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Hungry Wolves - FC Dymitrów Duży 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Hungry Wolves 42%, FC Dymitrów Duży 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Hungry Wolves - FC Dymitrów Duży 1:1