Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Preveze Deniz Gücü 1538 ZsozsoCarp.Team
2-5-3 Tactiek új 442
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
33 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 22.2
uitstekend Schieten slecht
uitstekend Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Szolnoki trapt de bal weg van het doel. Palik kopt de bal weg. Boros probeert de bal aan de voet te houden. Güçlütürk is nu in balbezit. Güçlütürk schiet op doel. Paal!

9e minuut.
Galac rent richting de bal. Mélykúti onderschept slim de pass. Çoban probeert naar een medespeler te passen. Ateşalmaz rent richting de bal. Ateşalmaz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Barile met een harde bal richting middenveld. Boros probeert de bal met de borst te controleren. Ateşalmaz probeert naar een medespeler te passen. Güçlütürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Güçlütürk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Öykü bereikt de bal nog maar net als eerste. Öykü passt de bal met de wreef. Susar met een sublieme pass. Galac rent richting de bal. Galac draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Hanák onderschept slim de pass. Ateşalmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Ateşalmaz passt de bal in één keer door. Galac is nu in balbezit. Galac haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Susar is nu in balbezit. Susar passt de bal zonder na te denken. Ateşalmaz met een sublieme pass. Güçlütürk is nu in balbezit. Güçlütürk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Çoban passt de bal zonder na te denken. Ateşalmaz heeft problemen om de bal te vangen. Ateşalmaz speelt de bal door. Güçlütürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Güçlütürk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Hanák geeft de bal voor. Inworp. Cevher met een snelle inworp. Güçlütürk is nu in balbezit. Güçlütürk haalt uit met een fantastische trap. Szolnoki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cevher geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ateşalmaz kopt de bal weg. Susar heeft problemen om de bal te vangen. Susar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Preveze Deniz Gücü 1538 29%, ZsozsoCarp.Team 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Preveze Deniz Gücü 1538 - ZsozsoCarp.Team 0:0

47e minuut.
Klungelig pakt Güçlütürk de bal. Jóna is nu in balbezit. Jóna geeft een hoge lob. Güçlütürk is nu in balbezit. Güçlütürk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Boros rent richting de bal. Galac verovert de bal door een tackle van achteren. Galac geeft een hoge lob. Güçlütürk rent richting de bal. Güçlütürk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Winkler is nu in balbezit. Winkler met een sublieme pass. Güçlütürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Güçlütürk haalt uit met een fantastische trap. Jóna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szolnoki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Ateşalmaz passt de bal in één keer door. Galac heeft problemen om de bal te vangen. Susar is nu in balbezit. Galac rent richting de bal. Galac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Matheisz probeert naar een medespeler te passen. Ateşalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateşalmaz passt de bal zonder na te denken. Galac bereikt de bal nog maar net als eerste. Galac schiet op doel. Szolnoki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Matheisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Susar bereikt de bal nog maar net als eerste. Susar haalt uit met een fantastische trap. Galac probeert de bal aan de voet te houden. Szolnoki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Galac bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - ZsozsoCarp.Team 1:0

63e minuut.
Matheisz geeft een hoge lob. Palik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ateşalmaz speelt de bal door. Galac is nu in balbezit. Galac schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Hanák is nu in balbezit. Hanák geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cevher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Susar geeft een lange en hoge pass. Szolnoki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Güçlütürk geeft een lange en hoge pass. Çoban probeert naar een medespeler te passen. Galac heeft problemen om de bal te vangen. Galac haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Boros de bal onder controle te krijgen. Szolnoki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Cevher bereikt de bal nog maar net als eerste. Cevher geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jóna de bal. Güçlütürk rent richting de bal. Güçlütürk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ateşalmaz rent richting de bal. Ateşalmaz geeft de bal voor. Klungelig pakt Susar de bal. Galac bereikt de bal nog maar net als eerste. Galac schiet op doel. Szolnoki bokst de bal weg. Güçlütürk rent richting de bal. Güçlütürk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - ZsozsoCarp.Team 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Preveze Deniz Gücü 1538 22%, ZsozsoCarp.Team 78%.
Preveze Deniz Gücü 1538 - ZsozsoCarp.Team 2:0