Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Preveze Deniz Gücü 1538 FC Dymitrów Duży
2-5-3 Tactiek 1_skrzydło
52% Balbezit 48%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
39.7 gemiddelde waardering 51.5
goed Schieten uitmuntend
goed Passen goed
redelijk Verdedigen goed


9e minuut.
Doeltrap. Benabdellah trapt de bal weg van het doel. Eelmäe kopt de bal weg. Jahnukainen geeft de bal voor. Fuji krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - FC Dymitrów Duży 0:1

11e minuut.
Şensoy heeft problemen om de bal te vangen. Şensoy passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Beray de bal. Czpiotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czpiotek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Devtek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Winkler komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Machnacki met een snelle inworp. Jahnukainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahnukainen passt de bal met de wreef. Fuji rent richting de bal. Fuji schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - FC Dymitrów Duży 0:2

20e minuut.
Jahnukainen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

21e minuut.
Zafertepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodzirej verovert de bal door een tackle van achteren. Wodzirej passt de bal zonder na te denken. Daar is Czpiotek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czpiotek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fuji krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Canalmaz trapt de bal weg van het doel. Machnacki kopt de bal weg. Czaplicki heeft problemen om de bal te vangen. Aktaroğlu rent richting de bal. Aktaroğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Susar heeft problemen om de bal te vangen. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki passt de bal zonder na te denken. Czpiotek is nu in balbezit. Czpiotek draait met de bal, schiet en ... Canalmaz bokst de bal weg.

30e minuut.
Tonay bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonay geeft een lange en hoge pass. Oballa speelt de bal door. Fuji is nu in balbezit. Fuji draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Altıntekin verovert de bal door een tackle van achteren. Machnacki verovert de bal door een tackle van achteren. Machnacki passt de bal in één keer door. Fuji heeft problemen om de bal te vangen. Fuji haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - FC Dymitrów Duży 0:3

39e minuut.
Klungelig pakt Czpiotek de bal. Şensoy is nu in balbezit. Czpiotek verovert de bal door een tackle van achteren. Czpiotek draait met de bal, schiet en ... Canalmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - FC Dymitrów Duży 0:4

42e minuut.
Oballa is nu in balbezit. Oballa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Isaković de bal. Diğmat is nu in balbezit. Diğmat draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Oballa geeft een lange en hoge pass. Fuji rent richting de bal. Daar is Fuji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuji schiet op doel. Canalmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - FC Dymitrów Duży 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Preveze Deniz Gücü 1538 64%, FC Dymitrów Duży 36%.
Preveze Deniz Gücü 1538 - FC Dymitrów Duży 0:5

47e minuut.
Czaplicki is nu in balbezit. Susar rent richting de bal. Susar probeert naar een medespeler te passen. Fuji rent richting de bal. Fuji schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - FC Dymitrów Duży 0:6

47e minuut.
Czaplicki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

49e minuut.
Klungelig pakt Susar de bal. Machnacki met een sublieme pass. Czpiotek is nu in balbezit. Czpiotek haalt uit met een fantastische trap. Canalmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Beray speelt de bal door. Zafertepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Machnacki zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Machnacki naar de kleedkamers voor een vroege douche. Zafertepe raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zafertepe kan niet meer verder spelen. Galac komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Aktaroğlu rent richting de bal. Aşina onderschept slim de pass. Aşina passt de bal met de wreef. Fuji rent richting de bal. Fuji schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Oballa onderschept slim de pass. Oballa passt de bal zonder na te denken. Eelmäe probeert naar een medespeler te passen. Czpiotek rent richting de bal. Czpiotek geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Tonay geeft een hoge lob. Klungelig pakt Isaković de bal. Isaković geeft de bal voor. Fuji bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuji haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - FC Dymitrów Duży 0:7

80e minuut.
Tonay bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuji begaat een overtreding. Tonay raakt geblesseerd tijdens het duel. Şensoy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aşina bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşina geeft de bal voor. Fuji is nu in balbezit. Fuji draait met de bal, schiet en ... Canalmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Şensoy is nu in balbezit. Czpiotek onderschept slim de pass. Tonay rent richting de bal. Czpiotek onderschept slim de pass. Czpiotek haalt uit met een fantastische trap. Canalmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Czpiotek rent richting de bal. Altıntekin verovert de bal door een tackle van achteren. Fuji is nu in balbezit. Fuji schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Preveze Deniz Gücü 1538 - FC Dymitrów Duży 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Preveze Deniz Gücü 1538 73%, FC Dymitrów Duży 27%.
Preveze Deniz Gücü 1538 - FC Dymitrów Duży 0:8