Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Hungry Wolves ZsozsoCarp.Team
Best Tactiek új 442
62% Balbezit 38%
23% Spel op eigen helft 77%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 21.1
uitstekend Schieten slecht
solide Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


1e minuut.
bin Malik met een sublieme pass. Jurišić rent richting de bal. Jurišić probeert naar een medespeler te passen. Buryta rent richting de bal. Buryta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

2e minuut.
Daar is Buryta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matheisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyimesi onderschept slim de pass. Gyimesi haalt uit met een fantastische trap. Szolnoki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hungry Wolves - ZsozsoCarp.Team 1:0

3e minuut.
Lepouras is nu in balbezit. Lepouras passt de bal in één keer door. Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryta schiet op doel. Boros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Hanák geeft een lange en hoge pass. Jurišić heeft problemen om de bal te vangen. Jurišić passt de bal met de wreef. Buryta rent richting de bal. Buryta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Matheisz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jurišić met een snelle inworp. Gyimesi rent richting de bal. Gyimesi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Jurišić is nu in balbezit. Jurišić geeft de bal voor. Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryta schiet op doel. Szolnoki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hungry Wolves - ZsozsoCarp.Team 2:0

9e minuut.
Matheisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Matheisz passt de bal in één keer door. Jóna probeert de bal met de borst te controleren. Buryta is nu in balbezit. Buryta schiet op doel. Szolnoki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szolnoki speelt de bal door. Viergever kopt de bal weg. Gyimesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyimesi haalt uit met een fantastische trap. Szolnoki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Palik is nu in balbezit. Palik passt de bal in één keer door. Jurišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurišić geeft een hoge lob. Gyimesi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Matheisz is nu in balbezit. Matheisz passt de bal in één keer door. Jurišić is nu in balbezit. Jurišić geeft de bal voor. Lepouras geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Matheisz is nu in balbezit. bin Malik verovert de bal door een tackle van achteren. bin Malik geeft de bal voor. Klungelig pakt Gyimesi de bal. Gyimesi schiet op doel. Szolnoki bokst de bal weg.

26e minuut.
Lepouras is nu in balbezit. Lepouras geeft een lange en hoge pass. Mélykúti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gyimesi kopt de bal weg. Buryta is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Buryta is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hungry Wolves - ZsozsoCarp.Team 3:0

37e minuut.
Lepouras onderschept slim de pass. Lepouras geeft de bal voor. Gyimesi is nu in balbezit. Gyimesi schiet op doel. Szolnoki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hungry Wolves - ZsozsoCarp.Team 4:0

41e minuut.
Buryta met een sublieme pass. Lepouras rent richting de bal. Lepouras probeert naar een medespeler te passen. Gyimesi is nu in balbezit. Gyimesi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Jurišić kopt de bal weg. Klungelig pakt bin Malik de bal. bin Malik geeft een lange en hoge pass. Buryta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buryta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Hungry Wolves - ZsozsoCarp.Team 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Hungry Wolves 28%, ZsozsoCarp.Team 72%.
The Hungry Wolves - ZsozsoCarp.Team 5:0

50e minuut.
Matheisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Matheisz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lepouras met de inworp. Viergever geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Doeltrap. Szolnoki met een harde bal richting middenveld. Viergever kopt de bal weg. Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Szolnoki speelt de bal door. bin Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Malik passt de bal zonder na te denken. Buryta is nu in balbezit. Buryta haalt uit met een fantastische trap. Szolnoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Lepouras passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Buryta de bal. Buryta geeft de bal voor. Gyimesi rent richting de bal. Gyimesi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Hungry Wolves - ZsozsoCarp.Team 6:0

67e minuut.
Daar is Mélykúti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyimesi rent richting de bal. Gyimesi geeft een lange en hoge pass. Buryta rent richting de bal. Buryta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Hungry Wolves - ZsozsoCarp.Team 7:0

68e minuut.
Bekő met een sublieme pass. Gárdos is nu in balbezit. Buryta verovert de bal door een tackle van achteren. Buryta schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Szolnoki trapt de bal weg. bin Malik controleert de bal met de borst. bin Malik probeert naar een medespeler te passen. Gyimesi rent richting de bal. Gyimesi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryta passt de bal in één keer door. Gyimesi rent richting de bal. Gyimesi draait met de bal, schiet en ... Szolnoki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Lepouras onderschept slim de pass. Lepouras geeft de bal voor. Klungelig pakt Matheisz de bal. Gyimesi rent richting de bal. Gyimesi haalt uit met een fantastische trap. Szolnoki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hungry Wolves - ZsozsoCarp.Team 8:0

87e minuut.
Jurišić controleert de bal met de borst. Jurišić probeert naar een medespeler te passen. Gyimesi is nu in balbezit. Gyimesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hungry Wolves - ZsozsoCarp.Team 9:0

90e minuut.
Jurišić speelt de bal door. Klungelig pakt Buryta de bal. Buryta passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gyimesi de bal. Gyimesi draait met de bal, schiet en ... Szolnoki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Buryta de bal. Buryta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hungry Wolves - ZsozsoCarp.Team 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Hungry Wolves 19%, ZsozsoCarp.Team 81%.
The Hungry Wolves - ZsozsoCarp.Team 10:0