Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZsozsoCarp.Team The Hungry Wolves
új 442 Tactiek Best
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22 gemiddelde waardering 46.8
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Gárdos passt de bal in één keer door. Boros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyimesi onderschept slim de pass. Gyimesi draait met de bal, schiet en ... Jóna probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szolnoki met een sublieme pass. Viergever kopt de bal weg. Buryta is nu in balbezit. Buryta schiet op doel. Szolnoki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buryta rent richting de bal. Buryta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Klungelig pakt Lepouras de bal. Lepouras geeft een hoge lob. Buryta kopt de bal weg. Gyimesi is nu in balbezit. Gyimesi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Lepouras kopt de bal weg. Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Boros rent richting de bal. Buryta verovert de bal door een tackle van achteren. Buryta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - The Hungry Wolves 0:1

7e minuut.
Lepouras speelt de bal door. Mureşanu geeft de bal voor. Lepouras geeft een lange en hoge pass. Buryta rent richting de bal. Buryta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Viergever geeft de bal voor. Matheisz probeert naar een medespeler te passen. Jóna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gyimesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyimesi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Szolnoki trapt de bal weg. Krizsán kopt de bal weg. Gyimesi rent richting de bal. Gyimesi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Bazi geeft een hoge lob. Daar is Buryta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jóna is nu in balbezit. Buryta onderschept slim de pass. Buryta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Palik rent richting de bal. Mureşanu onderschept slim de pass. Mureşanu met een sublieme pass. Viergever rent richting de bal. Viergever schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Viergever onderschept slim de pass. Buryta is nu in balbezit. Buryta geeft de bal voor. Gyimesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyimesi schiet op doel. Szolnoki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Bazi is nu in balbezit. Bazi passt de bal zonder na te denken. Mureşanu geeft een hoge lob. Lepouras is nu in balbezit. Lepouras geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Mureşanu geeft een lange en hoge pass. Matheisz heeft problemen om de bal te vangen. Buryta is nu in balbezit. Buryta haalt uit met een fantastische trap. Szolnoki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - The Hungry Wolves 0:2

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viergever zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mureşanu geeft een lange en hoge pass. Buryta is nu in balbezit. Buryta geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Klungelig pakt Bekő de bal. Mureşanu onderschept slim de pass. Mureşanu geeft een hoge lob. Gyimesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyimesi geeft de bal voor. Paal! Buryta is nu in balbezit. Buryta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - The Hungry Wolves 0:3

39e minuut.
Buryta rent richting de bal. Buryta passt de bal in één keer door. Gyimesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyimesi haalt uit met een fantastische trap. Szolnoki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - The Hungry Wolves 0:4

40e minuut.
Viergever rent richting de bal. Viergever speelt de bal door. Buryta heeft problemen om de bal te vangen. Buryta draait met de bal, schiet en ... Szolnoki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - The Hungry Wolves 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZsozsoCarp.Team 78%, The Hungry Wolves 22%.
ZsozsoCarp.Team - The Hungry Wolves 0:5

47e minuut.
Hanák geeft een hoge lob. Buryta rent richting de bal. Hanák tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hanák krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Matheisz onderschept slim de pass. Matheisz probeert naar een medespeler te passen. Lepouras probeert naar een medespeler te passen. Gyimesi rent richting de bal. Gyimesi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gyimesi is nu in balbezit. Gyimesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - The Hungry Wolves 0:6

53e minuut.
Viergever speelt de bal door. Buryta rent richting de bal. Buryta passt de bal zonder na te denken. Viergever bereikt de bal nog maar net als eerste. Viergever geeft een lange en hoge pass. Szolnoki bokst de bal weg. Gyimesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyimesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - The Hungry Wolves 0:7

56e minuut.
Mureşanu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Viergever, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viergever geeft een lange en hoge pass. Gyimesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyimesi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Bekő heeft problemen om de bal te vangen. Krizsán speelt de bal door. Viergever speelt de bal door. Daar is Buryta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buryta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Viergever geeft een lange en hoge pass. Daar is Matheisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boros met een sublieme pass. Buryta rent richting de bal. Buryta draait met de bal, schiet en ... Szolnoki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Matheisz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szolnoki bokst de bal weg. Buryta is nu in balbezit. Buryta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Viergever bereikt de bal nog maar net als eerste. Viergever met een sublieme pass. Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryta haalt uit met een fantastische trap. Szolnoki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - The Hungry Wolves 0:8

85e minuut.
Viergever speelt de bal door. Buryta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jóna. Buryta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Viergever wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Inworp. Viergever met de inworp. Mureşanu speelt de bal door. Lepouras rent richting de bal. Lepouras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZsozsoCarp.Team 64%, The Hungry Wolves 36%.
ZsozsoCarp.Team - The Hungry Wolves 0:8