Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-11-11 19:13
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Colata Pisana Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers:
Colata Pisana A.C. Birgi
Ora basta Tactiek 4-4-2 base
62% Balbezit 38%
20% Spel op eigen helft 80%
45 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 31.1
zeer goed Schieten matig
redelijk Passen matig
goed Verdedigen matig


3e minuut.
Urmuliavičius rent richting de bal. Sánta onderschept slim de pass. Met opzet legt Ling-Sin zijn tegenspeler op de grond. Ling-Sin krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Manna geeft de bal voor. Fumeo kopt de bal weg. Klungelig pakt Sánta de bal. Ling-Sin is nu in balbezit. Ling-Sin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Ayoğlu rent richting de bal. Ayoğlu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sánta de bal. Ling-Sin is nu in balbezit. Ling-Sin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Cucurullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucurullo passt de bal met de wreef. Urmuliavičius geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ayoğlu de bal onder controle te krijgen. Ayoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Aldunate bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldunate geeft de bal voor. Ling-Sin rent richting de bal. Ling-Sin schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colata Pisana - A.C. Birgi 1:0

10e minuut.
Urmuliavičius is nu in balbezit. Majewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Urmuliavičius onderschept slim de pass. Urmuliavičius schiet op doel. Chávez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Colata Pisana - A.C. Birgi 2:0

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chávez met een harde bal richting middenveld. Lövborg kopt de bal weg. Ling-Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Sin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Godlewski probeert naar een medespeler te passen. Ayoğlu is nu in balbezit. Ayoğlu geeft een lange en hoge pass. Urmuliavičius rent richting de bal. Urmuliavičius schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Taralli rent richting de bal. Cucurullo verovert de bal door een tackle van achteren. Cucurullo speelt de bal door. Urmuliavičius rent richting de bal. Urmuliavičius draait met de bal, schiet en ... Chávez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Urmuliavičius rent richting de bal. Urmuliavičius haalt uit met een fantastische trap. Chávez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colata Pisana - A.C. Birgi 3:0

31e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Chávez niet meer kan verder spelen. Pikuś komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Ayoğlu onderschept slim de pass. Daar is Ayoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayoğlu probeert naar een medespeler te passen. Ling-Sin rent richting de bal. Ling-Sin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Urmuliavičius is nu in balbezit. Urmuliavičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colata Pisana - A.C. Birgi 4:0

35e minuut.
Iskanyan probeert de bal met de borst te controleren. De lotto onderschept slim de pass. De lotto probeert naar een medespeler te passen. Urmuliavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Urmuliavičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Colata Pisana - A.C. Birgi 5:0

43e minuut.
Lövborg passt de bal in één keer door. Daar is Cucurullo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cucurullo speelt de bal door. Urmuliavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Urmuliavičius draait met de bal, schiet en ... Pikuś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Urmuliavičius probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ling-Sin de bal. Ling-Sin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colata Pisana 25%, A.C. Birgi 75%.
Colata Pisana - A.C. Birgi 5:0

46e minuut.
Grelecki komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Grelecki is nu in balbezit. Cucurullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Colata Pisana - A.C. Birgi 6:0

53e minuut.
Rezek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ayoğlu speelt de bal door. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki geeft de bal voor. Ayoğlu is nu in balbezit. Ling-Sin rent richting de bal. Ling-Sin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Grelecki de bal onder controle te krijgen. Cucurullo rent richting de bal. Grelecki is nu in balbezit. Cucurullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucurullo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Ling-Sin rent richting de bal. Pikuś met een sublieme pass. Cucurullo met een sublieme pass. Grelecki rent richting de bal. Grelecki schiet op doel. Pikuś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pikuś met een sublieme pass. Lövborg kopt de bal weg. Ling-Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Sin haalt uit met een fantastische trap. Pikuś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Rezek rent richting de bal. Ayoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ayoğlu probeert naar een medespeler te passen. Cucurullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucurullo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Lövborg is nu in balbezit. Lövborg passt de bal in één keer door. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Colata Pisana - A.C. Birgi 7:0

70e minuut.
Taralli speelt de bal door. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyapari geeft een hoge lob. Grelecki heeft problemen om de bal te vangen. Grelecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Della Maggiore is nu in balbezit. Ling-Sin verovert de bal door een tackle van achteren. Ayoğlu rent richting de bal. Ayoğlu haalt uit met een fantastische trap. Pikuś maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Della Maggiore geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cucurullo de bal. Cucurullo geeft de bal voor. Ayoğlu rent richting de bal. Ayoğlu schiet op doel. Pikuś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Colata Pisana - A.C. Birgi 8:0

78e minuut.
Ayoğlu speelt de bal door. Daar is Sánta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánta verovert de bal door een tackle van achteren. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Pikuś trapt de bal weg. Cucurullo kopt de bal weg. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki schiet op doel. Pikuś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colata Pisana - A.C. Birgi 9:0

86e minuut.
Cucurullo met een sublieme pass. Lövborg rent richting de bal. Lövborg met een sublieme pass. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. Pikuś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Ling-Sin de bal. Ling-Sin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Colata Pisana - A.C. Birgi 10:0

90e minuut.
Lövborg geeft een lange en hoge pass. Ling-Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Sin passt de bal in één keer door. Daar is Grelecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. Pikuś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colata Pisana 16%, A.C. Birgi 84%.
Colata Pisana - A.C. Birgi 10:0