Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-11-25 19:13
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: G-TEAM Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
G-TEAM Juventus F.C.
M442 Tactiek Prova D
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 45.3
goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Barcău rent richting de bal. Kupczyk onderschept slim de pass. Guzmán begaat een overtreding. Guzmán krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Na een snelle pass probeert Jireš de bal onder controle te krijgen. Barcău rent richting de bal. Barcău passt de bal met de wreef. Kələntərov is nu in balbezit. Kələntərov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Berri met de inworp. Guzmán rent richting de bal. Cywil verovert de bal door een tackle van achteren. Cywil geeft een lange en hoge pass. Kupczyk krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Simonian met een sublieme pass. Daar is Bartley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartley geeft een lange en hoge pass. Jireš is nu in balbezit. Jireš geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bartley met een snelle inworp. Jireš is nu in balbezit. Jireš geeft een lange en hoge pass. Kupczyk springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Simonian passt de bal met de wreef. Vameşu rent richting de bal. Kupczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kupczyk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G-TEAM 68%, Juventus F.C. 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
G-TEAM - Juventus F.C. 0:0

52e minuut.
Klungelig pakt Ximenez de bal. Ximenez geeft de bal voor. Boniecki rent richting de bal. Kupczyk rent richting de bal. Kupczyk haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
G-TEAM - Juventus F.C. 0:1

55e minuut.
Bartley bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartley geeft de bal voor. Jireš rent richting de bal. Jireš geeft een hoge lob. Bralewski kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kupczyk rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G-TEAM - Juventus F.C. 0:2

60e minuut.
Jireš is nu in balbezit. Jireš geeft een hoge lob. Bralewski rent richting de bal. Kupczyk onderschept slim de pass. Kupczyk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Bralewski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bartley met de inworp. Jireš bereikt de bal nog maar net als eerste. Jireš met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Guzmán rent richting de bal. Jireš verovert de bal door een tackle van achteren. Jireš met een sublieme pass. Kupczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Dorani geeft een lange en hoge pass. Inworp. Barcău met een snelle inworp. Lincz is nu in balbezit. Lincz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Wehrer is nu in balbezit. Wehrer geeft de bal voor. Simonian geeft de bal voor. Kupczyk rent richting de bal. Kupczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
G-TEAM - Juventus F.C. 0:3

88e minuut.
Boniecki rent richting de bal. Boniecki geeft de bal voor. Vornicu probeert de bal aan de voet te houden. Kələntərov is nu in balbezit. Kələntərov schiet op doel. Picariello bokst de bal weg. Klungelig pakt Olufemi de bal. Dell`Olio rent richting de bal. Dell`Olio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
G-TEAM - Juventus F.C. 1:3

90e minuut.
Kupczyk is nu in balbezit. Kupczyk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Berri de bal. Kupczyk rent richting de bal. Kupczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G-TEAM 65%, Juventus F.C. 35%.
G-TEAM - Juventus F.C. 1:3