Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oksjuwe jaroszowice Could you not bid this player???
def mega Tactiek test stats
46% Balbezit 54%
11% Spel op eigen helft 89%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
36.3 gemiddelde waardering 69.6
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen solide
redelijk Verdedigen matig


7e minuut.
Spyra rent richting de bal. Spyra geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Duchna de bal. Cambier is nu in balbezit. Cambier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Daar is Tostowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Spyra met een snelle inworp. Contini bereikt de bal nog maar net als eerste. Contini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Martinov kopt de bal weg. Solecki is nu in balbezit. Solecki passt de bal zonder na te denken. Żak heeft problemen om de bal te vangen. Żak schiet op doel. Nasiłowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Spyra probeert naar een medespeler te passen. Żuczkowski rent richting de bal. Żuczkowski geeft de bal voor. Cambier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambier haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Hannavald geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spyra met een snelle inworp. Daar is Contini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Contini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Spyra verovert de bal door een tackle van achteren. Contini is nu in balbezit. Contini probeert naar een medespeler te passen. Cambier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Żak rent richting de bal. Żak met een sublieme pass. Solecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Solecki draait met de bal, schiet en ... Nasiłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oksjuwe jaroszowice - Could you not bid this player??? 0:1

45e minuut.
Inworp. Mascaroni komt het veld opgelopen. Ostwald komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oksjuwe jaroszowice 10%, Could you not bid this player??? 90%.
Oksjuwe jaroszowice - Could you not bid this player??? 0:1

50e minuut.
Duchna kan de bal niet met de borst controleren. Cambier speelt de bal door. Contini is nu in balbezit. Contini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Oksjuwe jaroszowice - Could you not bid this player??? 1:1

62e minuut.
Tostowski is nu in balbezit. Contini onderschept slim de pass. Contini met een sublieme pass. Cambier is nu in balbezit. Cambier haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Martinov speelt de bal door. Daar is Solecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solecki geeft een lange en hoge pass. Żak is nu in balbezit. Żak draait met de bal, schiet en ... Nasiłowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Spyra met de inworp. Cambier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambier passt de bal in één keer door. Żak is nu in balbezit. Żak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Duchna geeft een lange en hoge pass. Żak controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mihail neemt vlug de vrije trap. Contini rent richting de bal. Contini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Klungelig pakt Ciketić de bal. Cambier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambier passt de bal met de wreef. Contini is nu in balbezit. Contini schiet op doel. Mascaroni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oksjuwe jaroszowice 12%, Could you not bid this player??? 88%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Oksjuwe jaroszowice - Could you not bid this player??? 1:1