Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-12-02 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: fc recolta Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
fc recolta s.s. lazio 1994
renovare Tactiek giorgio
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 35.6
weak Schieten good
weak Passen good
weak Verdedigen weak


10e minuut.
Pârvan speelt de bal door. Klungelig pakt Lkasoul de bal. Predilă rent richting de bal. Săndiţă is nu in balbezit. Săndiţă schiet op doel. Muszka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Predilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Liješević verovert de bal door een tackle van achteren. Liješević passt de bal met de wreef. Pârvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Hompanera Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrian onderschept slim de pass. Adrian passt de bal in één keer door. Săndiţă rent richting de bal. Săndiţă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Doeltrap. Amnar trapt de bal weg van het doel. Anh Quốc kopt de bal weg. Hompanera Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Hompanera Prieto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Pârvan rent richting de bal. Pârvan geeft een hoge lob. Lkasoul kopt de bal weg. Daar is Liješević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liješević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - s.s. lazio 1994 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc recolta 68%, s.s. lazio 1994 32%.
fc recolta - s.s. lazio 1994 0:1

46e minuut.
Bencsik komt het veld opgelopen. Pradines komt het veld opgelopen. Pontis komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Hompanera Prieto is nu in balbezit. Hompanera Prieto passt de bal met de wreef. Pârvan rent richting de bal. Pârvan draait met de bal, schiet en ... Amnar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - s.s. lazio 1994 0:2

62e minuut.
Pradines passt de bal met de wreef. Daar is Lkasoul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lkasoul passt de bal met de wreef. Hompanera Prieto rent richting de bal. Hompanera Prieto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Anh Quốc bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Quốc probeert naar een medespeler te passen. Lkasoul probeert naar een medespeler te passen. Hompanera Prieto is nu in balbezit. Hompanera Prieto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Lkasoul kopt de bal weg. Hompanera Prieto is nu in balbezit. Hompanera Prieto geeft de bal voor. Pârvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ghiugan is nu in balbezit. Pârvan onderschept slim de pass. Hompanera Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Hompanera Prieto draait met de bal, schiet en ... Amnar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - s.s. lazio 1994 0:3

90e minuut.
Adrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Chirilă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lkasoul geeft een lange en hoge pass. Pradines springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pârvan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - s.s. lazio 1994 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc recolta 69%, s.s. lazio 1994 31%.
fc recolta - s.s. lazio 1994 0:4