Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-12-02 18:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Red War Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Red War 7 MAKEDONIA F.C.
5-3-2 Tactiek 424
60% Balbezit 40%
30% Spel op eigen helft 70%
22 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 25.4
very good Schieten poor
adequate Passen poor
adequate Verdedigen poor


4e minuut.
Inworp. Sawko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malancu is nu in balbezit. Bartali onderschept slim de pass. Bartali draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Phiri passt de bal met de wreef. Sklavos is nu in balbezit. Sklavos passt de bal met de wreef. Bartali rent richting de bal. Bartali haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Red War 7 - MAKEDONIA F.C. 1:0

11e minuut.
Braceli is nu in balbezit. Sklavos onderschept slim de pass. Sklavos probeert naar een medespeler te passen. Bartali heeft problemen om de bal te vangen. Bartali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red War 7 - MAKEDONIA F.C. 2:0

15e minuut.
Sawko passt de bal in één keer door. Braceli is nu in balbezit. Phiri verovert de bal door een tackle van achteren. Sklavos rent richting de bal. Sklavos draait met de bal, schiet en ... Mihăileanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Malancu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Liakos komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Phiri verovert de bal door een tackle van achteren. Phiri passt de bal met de wreef. Bartali is nu in balbezit. Bartali schiet op doel. Mihăileanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red War 7 - MAKEDONIA F.C. 3:0

24e minuut.
Klungelig pakt Sklavos de bal. Bartali bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartali passt de bal in één keer door. Daar is Sklavos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sklavos schiet op doel. Mihăileanu bokst de bal weg.

25e minuut.
Rychlý geeft een hoge lob. Rostropovich is nu in balbezit. Rostropovich geeft de bal voor. Bartali is nu in balbezit. Bartali draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Braceli rent richting de bal. Sklavos verovert de bal door een tackle van achteren. Sklavos probeert naar een medespeler te passen. Bartali heeft problemen om de bal te vangen. Bartali draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Garcés met de inworp. Phiri is nu in balbezit. Phiri passt de bal in één keer door. Bartali bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartali schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red War 7 33%, MAKEDONIA F.C. 67%.
Red War 7 - MAKEDONIA F.C. 3:0

46e minuut.
Sieniuta komt het veld opgelopen. Katsamanis komt het veld opgelopen. Lentner komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Sawko is nu in balbezit. Bartali is nu in balbezit. Bartali met een sublieme pass. Sklavos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklavos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Garcés met een sublieme pass. Sieniuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieniuta passt de bal in één keer door. Sklavos rent richting de bal. Sklavos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Ömeroğlu rent richting de bal. Garcés verovert de bal door een tackle van achteren. Garcés probeert naar een medespeler te passen. Bartali rent richting de bal. Bartali schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Sawko verovert de bal door een tackle van achteren. Sawko probeert naar een medespeler te passen. Sklavos rent richting de bal. Bartali rent richting de bal. Bartali draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Rychlý is nu in balbezit. Sawko verovert de bal door een tackle van achteren. Sawko speelt de bal door. Bartali rent richting de bal. Bartali geeft de bal voor. Mihăileanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sklavos bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Red War 7 - MAKEDONIA F.C. 4:0

64e minuut.
Corobceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Strujac rent richting de bal. Corobceanu onderschept slim de pass. Phiri is nu in balbezit. Phiri geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Sawko rent richting de bal. Sawko passt de bal met de wreef. Sklavos rent richting de bal. Sklavos draait met de bal, schiet en ... Mihăileanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red War 7 - MAKEDONIA F.C. 5:0

77e minuut.
Ntouzos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Garcés met de inworp. Sklavos is nu in balbezit. Sklavos geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Sklavos is nu in balbezit. Sklavos passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Strzyga de bal. Bartali bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartali haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Phiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Phiri geeft een hoge lob. Daar is Strzyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sklavos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklavos draait met de bal, schiet en ... Mihăileanu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red War 7 26%, MAKEDONIA F.C. 74%.
Red War 7 - MAKEDONIA F.C. 5:0