Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Could you not bid this player??? SPQR
tac777mod Tactiek 2019b
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 52.8
excellent Schieten very good
very good Passen solid
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Hrdláček bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adriano. Hrdláček is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hrdláček met een snel genomen vrije trap. Siket heeft problemen om de bal te vangen. Siket geeft de bal voor. Rovine krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Hrdláček onderschept slim de pass. van Eijk geeft een hoge lob. Niidu is nu in balbezit. Niidu draait met de bal, schiet en ... Fabré maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - SPQR 0:1

17e minuut.
Rovine kopt de bal weg. Nguyên is nu in balbezit. Gali maakt een afschuwelijke overtreding. Gali krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Adriano kopt de bal weg. Tavares controleert de bal met de borst. Fierro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tavares is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Niidu komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Stoparek verovert de bal door een tackle van achteren. Stoparek geeft een lange en hoge pass. Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovine haalt uit met een fantastische trap. Lufa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Could you not bid this player??? - SPQR 1:1

26e minuut.
Hrdláček met een sublieme pass. Siket is nu in balbezit. Siket speelt de bal door. Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovine draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Gikonyo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lufa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Siket geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rovine is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rovine rent richting de bal. Gikonyo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rovine is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rovine neemt zijn aanloop. Lufa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - SPQR 2:1

30e minuut.
Rovine passt de bal in één keer door. Siket rent richting de bal. Siket met een sublieme pass. Rovine is nu in balbezit. Rovine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - SPQR 3:1

34e minuut.
Ðoković passt de bal met de wreef. Guillén is nu in balbezit. Guillén passt de bal in één keer door. Niidu is nu in balbezit. Niidu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Hrdláček passt de bal zonder na te denken. Siket rent richting de bal. Siket geeft een lange en hoge pass. Rovine is nu in balbezit. Rovine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - SPQR 4:1

45e minuut.
Inworp. Usin komt het veld opgelopen. Mascaroni komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Could you not bid this player??? 54%, SPQR 46%.
Could you not bid this player??? - SPQR 4:1

51e minuut.
Klungelig pakt Lustü de bal. Lustü speelt de bal door. Siket bereikt de bal nog maar net als eerste. Siket geeft een hoge lob. Rovine maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Hrdláček met een sublieme pass. Siket bereikt de bal nog maar net als eerste. Siket geeft een lange en hoge pass. Rovine springt en kopt de bal. Lufa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - SPQR 5:1

58e minuut.
Sarno geeft de bal voor. Buitenspel voor Rovine. Goede buitenspelval van de verdediging. Gikonyo neemt vlug de vrije trap. Niidu rent richting de bal. Niidu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Inworp. Biegalski komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Šuntić verovert de bal door een tackle van achteren. Šuntić met een sublieme pass. Siket is nu in balbezit. Siket geeft de bal voor. Rovine springt en kopt de bal. Lufa bokst de bal weg.

75e minuut.
Hrdláček speelt de bal door. Siket bereikt de bal nog maar net als eerste. Siket geeft een hoge lob. Rovine maakt een snoekduik en kopt de bal. Lufa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Lustü geeft de bal voor. Siket is nu in balbezit. Siket probeert naar een medespeler te passen. Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovine draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Rovine controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gikonyo neemt vlug de vrije trap. Niidu is nu in balbezit. Niidu draait met de bal, schiet en ... Mascaroni probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Fierro rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Could you not bid this player??? - SPQR 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Could you not bid this player??? 51%, SPQR 49%.
Could you not bid this player??? - SPQR 5:2