Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-12-02 19:09
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Messi1980 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
Messi1980 FC M&G
442 Tactiek Megye 20181030
43% Balbezit 57%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33 gemiddelde waardering 50
adequate Schieten excellent
adequate Passen very good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Czukor met een snelle inworp. Grassow is nu in balbezit. Grassow probeert naar een medespeler te passen. Orama is nu in balbezit. Orama haalt uit met een fantastische trap. Iţic bokst de bal weg. Klungelig pakt Grassow de bal. Grassow haalt uit met een fantastische trap. Iţic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Lucke passt de bal met de wreef. Grassow is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ioveanu zal de hoekschop nemen. Orama krijgt zijn hoofd ertegen. Iţic bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Pacheco rent richting de bal. Grassow verovert de bal door een tackle van achteren. Grassow passt de bal met de wreef. Orama rent richting de bal. Orama draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Benetti met een sublieme pass. Visconti rent richting de bal. Visconti met een sublieme pass. Grassow bereikt de bal nog maar net als eerste. Grassow haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Éger passt de bal in één keer door. Orama is nu in balbezit. Orama passt de bal met de wreef. Grassow bereikt de bal nog maar net als eerste. Grassow draait met de bal, schiet en ... Iţic bokst de bal weg.

25e minuut.
Visconti bereikt de bal nog maar net als eerste. Visconti passt de bal zonder na te denken. Grassow bereikt de bal nog maar net als eerste. Grassow haalt uit met een fantastische trap. Ehrenzweig probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Visconti controleert de bal met de borst. Kunsági is nu in balbezit. Visconti begaat een overtreding. Visconti krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Iţic met een harde bal richting middenveld. Visconti heeft problemen om de bal te vangen. Visconti speelt de bal door. Grassow rent richting de bal. Grassow draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Ioveanu passt de bal met de wreef. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Grassow rent richting de bal. Grassow draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Messi1980 - FC M&G 0:1

34e minuut.
Klungelig pakt Magni de bal. Grassow onderschept slim de pass. Grassow passt de bal zonder na te denken. Orama bereikt de bal nog maar net als eerste. Orama draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Orama rent richting de bal. Visconti rent richting de bal. Orama probeert naar een medespeler te passen. Grassow rent richting de bal. Grassow haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Inworp. Ioveanu met een snelle inworp. Kozdra rent richting de bal. Kozdra geeft een lange en hoge pass. Orama kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kozdra speelt de bal door. Daar is Grassow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grassow passt de bal met de wreef. Orama is nu in balbezit. Orama draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Daar is Pacheco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Visconti bereikt de bal nog maar net als eerste. Visconti passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Orama de bal. Orama schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ehrenzweig geeft een hoge lob. Grassow is nu in balbezit. Grassow schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Messi1980 - FC M&G 0:2

41e minuut.
Visconti speelt de bal door. Grassow rent richting de bal. Ehrenzweig rent richting de bal. Grassow verovert de bal door een tackle van achteren. Grassow haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messi1980 87%, FC M&G 13%.
Messi1980 - FC M&G 0:2

51e minuut.
Benetti is nu in balbezit. Benetti passt de bal met de wreef. Orama bereikt de bal nog maar net als eerste. Orama geeft een lange en hoge pass. Grassow krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Gardien kopt de bal weg. Orama probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hornyacsek rent richting de bal. Orama rent richting de bal. Orama schiet op doel. Iţic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Orama kopt de bal weg. Daar is Grassow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kunsági met een sublieme pass. Orama is nu in balbezit. Orama schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Iţic met een harde bal richting middenveld. Ioveanu kopt de bal weg. Grassow met een sublieme pass. Orama is nu in balbezit. Orama draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Klungelig pakt Visconti de bal. Grassow is nu in balbezit. Grassow passt de bal met de wreef. Visconti is nu in balbezit. Visconti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Visconti probeert de bal aan de voet te houden. Ioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioveanu passt de bal in één keer door. Grassow is nu in balbezit. Grassow schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Daar is Orama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orama passt de bal zonder na te denken. Benetti met een sublieme pass. Grassow is nu in balbezit. Grassow draait met de bal, schiet en ... Iţic bokst de bal weg. Aufschlaeger is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Baroš rent richting de bal. Baroš passt de bal zonder na te denken. Visconti rent richting de bal. Visconti geeft een hoge lob. Orama krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grassow bereikt de bal nog maar net als eerste. Grassow schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Messi1980 - FC M&G 0:3

79e minuut.
Daar is Glesnes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orama bereikt de bal nog maar net als eerste. Orama passt de bal met de wreef. Grassow is nu in balbezit. Grassow schiet op doel. Iţic bokst de bal weg.

81e minuut.
Doeltrap. Iţic met een harde bal richting middenveld. Gardien kopt de bal weg. Orama bereikt de bal nog maar net als eerste. Orama haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Klungelig pakt Aufschlaeger de bal. Orama bereikt de bal nog maar net als eerste. Orama speelt de bal door. Grassow bereikt de bal nog maar net als eerste. Grassow schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messi1980 76%, FC M&G 24%.
Messi1980 - FC M&G 0:3