Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-12-09 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: André Dumontstadion
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers:
Thor Waterschei Saska Małkinia
4-3-3 Tactiek Zemsta Norberta
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
8 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
35.5 gemiddelde waardering 39.6
solid Schieten adequate
weak Passen adequate
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Vandenbergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Czępiński zijn tegenspeler op de grond. Vandenbergh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Leblond zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ślusarczyk rent richting de bal. Ślusarczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Brenković speelt de bal door. Muñoz Escuín met een sublieme pass. Correddu heeft problemen om de bal te vangen. Vandenbergh is nu in balbezit. Vandenbergh haalt uit met een fantastische trap. García kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Kiškár passt de bal met de wreef. Bobula is nu in balbezit. Bobula speelt de bal door. Ceylan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceylan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Czępiński geeft een hoge lob. Duffie kopt de bal weg. Daar is Słoniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceylan is nu in balbezit. Słoniak verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Saska Małkinia 0:1

19e minuut.
Bobula rent richting de bal. Bobula geeft een hoge lob. Daar is Kiškár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceylan is nu in balbezit. Ceylan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Saska Małkinia 0:2

20e minuut.
Vandenbergh rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ceylan. Vandenbergh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Van de Paar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Onwuachi is nu in balbezit. Onwuachi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Czępiński kopt de bal weg. Klungelig pakt Vrancken de bal. Brenković probeert naar een medespeler te passen. Ceylan heeft problemen om de bal te vangen. Ceylan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Cavens trapt de bal weg. Pasichnichenko kopt de bal weg. Klungelig pakt Brenković de bal. Brenković geeft de bal voor. Ceylan maakt een snoekduik en kopt de bal. Cavens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Kiškár rent richting de bal. Kiškár geeft een hoge lob. Daar is Duffie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brenković bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Saska Małkinia 0:3

39e minuut.
Vrancken kopt de bal weg. Klungelig pakt Kiškár de bal. Kiškár probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ceylan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceylan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Bobula geeft een hoge lob. Klungelig pakt Słoniak de bal. Kiškár rent richting de bal. Kiškár haalt uit met een fantastische trap. Cavens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thor Waterschei 76%, Saska Małkinia 24%.
Thor Waterschei - Saska Małkinia 0:3

48e minuut.
Czępiński geeft een hoge lob. Bobula kopt de bal weg. Słoniak probeert de bal aan de voet te houden. Ceylan is nu in balbezit. Ceylan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Saska Małkinia 0:4

53e minuut.
Van de Paar rent richting de bal. Czępiński onderschept slim de pass. Czępiński passt de bal in één keer door. Daar is Kiškár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiškár draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Araújo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Apostu komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Bobula kopt de bal weg. Vrancken is nu in balbezit. Vrancken passt de bal met de wreef. Onwuachi rent richting de bal. Onwuachi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Czępiński rent richting de bal. Czępiński probeert naar een medespeler te passen. Ceylan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceylan haalt uit met een fantastische trap. Cavens maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kiškár is nu in balbezit. Kiškár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Saska Małkinia 0:5

63e minuut.
Leblond speelt de bal door. Pasichnichenko is nu in balbezit. Pasichnichenko geeft een hoge lob. Ceylan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceylan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Bobula met een snelle inworp. Czępiński rent richting de bal. Czępiński probeert naar een medespeler te passen. Ceylan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceylan draait met de bal, schiet en ... Cavens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Troonen komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimienta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Troonen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ślusarczyk zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Saska Małkinia 1:5

74e minuut.
Troonen rent richting de bal. Troonen geeft een hoge lob. Daar is Pimienta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ślusarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślusarczyk haalt uit met een fantastische trap. García bokst de bal weg.

83e minuut.
Leblond is nu in balbezit. Leblond geeft de bal voor. Troonen is nu in balbezit. Troonen draait met de bal, schiet en ... García probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thor Waterschei 59%, Saska Małkinia 41%.
Thor Waterschei - Saska Małkinia 1:5