Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-12-09 18:28
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Anyparktoi f.c Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Anyparktoi f.c MAKEDONIA F.C.
ifyoulike Tactiek 424
57% Balbezit 43%
15% Spel op eigen helft 85%
43 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 26.7
outstanding Schieten poor
excellent Passen weak
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Vamvoukakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Antar is nu in balbezit. Antar geeft een hoge lob. Wawrzyczek is nu in balbezit. Wawrzyczek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wawrzyczek is nu in balbezit. Bolakakakis is nu in balbezit. Bolakakakis schiet op doel. Mihăileanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wawrzyczek rent richting de bal. Wawrzyczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyparktoi f.c - MAKEDONIA F.C. 1:0

6e minuut.
Antar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Merli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merli passt de bal zonder na te denken. Adler is nu in balbezit. Adler geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Vamvoukakis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Antar de bal. Antar passt de bal zonder na te denken. Bolakakakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolakakakis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Adler probeert naar een medespeler te passen. Moustogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Merli verovert de bal door een tackle van achteren. Merli geeft een lange en hoge pass. Bolakakakis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyparktoi f.c - MAKEDONIA F.C. 2:0

22e minuut.
Moustogiannis probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Merli met een snelle inworp. Hagiu geeft de bal voor. Bolakakakis rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bolakakakis neemt de hoekschop. Wawrzyczek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyparktoi f.c - MAKEDONIA F.C. 3:0

25e minuut.
Ntouzos geeft een hoge lob. Hagiu speelt de bal door. Wawrzyczek is nu in balbezit. Wawrzyczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyparktoi f.c - MAKEDONIA F.C. 4:0

27e minuut.
Wawrzyczek geeft een lange en hoge pass. Rychlý geeft een lange en hoge pass. Wawrzyczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzyczek haalt uit met een fantastische trap. Mihăileanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyparktoi f.c - MAKEDONIA F.C. 5:0

28e minuut.
Onuţ is nu in balbezit. Onuţ geeft een hoge lob. Klungelig pakt Braceli de bal. Adler is nu in balbezit. Adler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mihăileanu trapt de bal weg van het doel. Merli kopt de bal weg. Wawrzyczek heeft problemen om de bal te vangen. Wawrzyczek draait met de bal, schiet en ... Mihăileanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Ntouzos geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolakakakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Merli geeft een lange en hoge pass. Wawrzyczek maakt een snoekduik en kopt de bal. Mihăileanu bokst de bal weg. Strzyga kopt de bal weg. Adler probeert de bal aan de voet te houden. Adler haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Strzyga de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wawrzyczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzyczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anyparktoi f.c - MAKEDONIA F.C. 6:0

37e minuut.
Inworp. Merli met een snelle inworp. Hagiu speelt de bal door. Adler bereikt de bal nog maar net als eerste. Adler haalt uit met een fantastische trap. Mihăileanu bokst de bal weg. Wawrzyczek rent richting de bal. Wawrzyczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anyparktoi f.c - MAKEDONIA F.C. 7:0

40e minuut.
Merli met een sublieme pass. Adler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolakakakis is nu in balbezit. Bolakakakis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ntouzos de bal onder controle te krijgen. Mihăileanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Ntouzos de bal. Wawrzyczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzyczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anyparktoi f.c - MAKEDONIA F.C. 8:0

42e minuut.
Antar kopt de bal weg. Bolakakakis rent richting de bal. Bolakakakis passt de bal met de wreef. Daar is Adler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Merli bereikt de bal nog maar net als eerste. Merli passt de bal in één keer door. Wawrzyczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzyczek draait met de bal, schiet en ... Mihăileanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyparktoi f.c 17%, MAKEDONIA F.C. 83%.
Anyparktoi f.c - MAKEDONIA F.C. 8:0

46e minuut.
Turiel speelt de bal door. Malancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Malancu passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Adler de bal onder controle te krijgen. Adler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Merli kopt de bal weg. Strzyga kan de bal niet met de borst controleren. Wawrzyczek rent richting de bal. Wawrzyczek draait met de bal, schiet en ... Mihăileanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyparktoi f.c - MAKEDONIA F.C. 9:0

48e minuut.
Malancu geeft een hoge lob. Ömeroğlu rent richting de bal. Hagiu onderschept slim de pass. Hagiu passt de bal met de wreef. Wawrzyczek bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Bolakakakis kopt de bal weg. Daar is Merli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merli speelt de bal door. Adler rent richting de bal. Adler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyparktoi f.c - MAKEDONIA F.C. 10:0

52e minuut.
Merli is nu in balbezit. Merli geeft de bal voor. Ntouzos heeft problemen om de bal te vangen. Bolakakakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolakakakis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Strzyga probeert de bal met de borst te controleren. Adler is nu in balbezit. Ntouzos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ntouzos krijgt een gele kaart. Adler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Adler neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyparktoi f.c - MAKEDONIA F.C. 11:0

55e minuut.
Adler bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzyczek rent richting de bal. Adler rent richting de bal. Wawrzyczek is nu in balbezit. Wawrzyczek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Merli met een snelle inworp. Wawrzyczek rent richting de bal. Wawrzyczek haalt uit met een fantastische trap. Strzyga probeert de bal aan de voet te houden. Mihăileanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Rychlý bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolakakakis verovert de bal door een tackle van achteren. Bolakakakis geeft een lange en hoge pass. Wawrzyczek rent richting de bal. Wawrzyczek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyparktoi f.c - MAKEDONIA F.C. 12:0

66e minuut.
Antar passt de bal zonder na te denken. Merli is nu in balbezit. Merli passt de bal in één keer door. Adler is nu in balbezit. Adler draait met de bal, schiet en ... Mihăileanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wawrzyczek is nu in balbezit. Wawrzyczek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyparktoi f.c - MAKEDONIA F.C. 13:0

68e minuut.
Merli bereikt de bal nog maar net als eerste. Merli geeft een lange en hoge pass. Wawrzyczek rent richting de bal. Wawrzyczek haalt uit met een fantastische trap. Mihăileanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyparktoi f.c - MAKEDONIA F.C. 14:0

71e minuut.
Doeltrap. Mihăileanu met een harde bal richting middenveld. Antar kopt de bal weg. Bolakakakis rent richting de bal. Bolakakakis schiet op doel. Mihăileanu bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Merli passt de bal in één keer door. Bolakakakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Adler de bal. Bolakakakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolakakakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Adler bereikt de bal nog maar net als eerste. Adler geeft een lange en hoge pass. Merli rent richting de bal. Merli geeft een lange en hoge pass. Ntouzos bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyparktoi f.c - MAKEDONIA F.C. 15:0

78e minuut.
Antar rent richting de bal. Antar passt de bal in één keer door. Onuţ met een sublieme pass. Bolakakakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolakakakis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Wawrzyczek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyparktoi f.c - MAKEDONIA F.C. 16:0

81e minuut.
Wawrzyczek probeert naar een medespeler te passen. Adler is nu in balbezit. Adler geeft de bal voor. Wawrzyczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzyczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyparktoi f.c - MAKEDONIA F.C. 17:0

87e minuut.
Merli speelt de bal door. Adler is nu in balbezit. Wawrzyczek rent richting de bal. Wawrzyczek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Strzyga de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Bolakakakis de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyparktoi f.c 13%, MAKEDONIA F.C. 87%.
Anyparktoi f.c - MAKEDONIA F.C. 17:0