Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-12-09 19:35
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: OKS Kulos Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Czapury OKS Kulos kalopodaros
Standard Tactiek 14
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 39.4
weak Schieten good
adequate Passen average
average Verdedigen solid


17e minuut.
Pulchart probeert naar een medespeler te passen. de São Paulo rent richting de bal. de São Paulo met een sublieme pass. Bajer rent richting de bal. Bajer draait met de bal, schiet en ... Soultanis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Sollier met een sublieme pass. Kulasalu is nu in balbezit. Kulasalu passt de bal met de wreef. Yupanqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Yupanqui haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Yupanqui is nu in balbezit. Muhacir onderschept slim de pass. Muhacir probeert naar een medespeler te passen. Kulasalu rent richting de bal. Kulasalu haalt uit met een fantastische trap. Gomoliński bokst de bal weg.

37e minuut.
de Sergipe passt de bal zonder na te denken. Râpanu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Arató de bal. Erden verovert de bal door een tackle van achteren. Erden schiet op doel. Soultanis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Drozdov met een sublieme pass. Kulasalu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Merda. Kulasalu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sollier neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czapury OKS Kulos 53%, kalopodaros 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Czapury OKS Kulos - kalopodaros 0:0

46e minuut.
Zuch komt het veld opgelopen. Skoulas komt het veld opgelopen. Panasci komt het veld opgelopen. Samiotis komt het veld opgelopen. Śledź komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Ninoiu speelt de bal door. Panasci is nu in balbezit. Panasci geeft de bal voor. Bankowicz rent richting de bal. Bankowicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gomoliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Muhacir heeft problemen om de bal te vangen. Panasci bereikt de bal nog maar net als eerste. Panasci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czapury OKS Kulos - kalopodaros 0:1

48e minuut.
Daar is Bajer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulasalu rent richting de bal. Bajer begaat een overtreding. Bajer krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Pulchart kopt de bal weg. de São Paulo heeft problemen om de bal te vangen. de São Paulo geeft een lange en hoge pass. Erden rent richting de bal. Erden haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Muhacir verovert de bal door een tackle van achteren. Muhacir geeft een hoge lob. Inworp. Skoulas met een snelle inworp. Sollier geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Panasci speelt de bal door. Sollier is nu in balbezit. Kulasalu is nu in balbezit. Kulasalu draait met de bal, schiet en ... Gomoliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pulchart geeft de bal voor. Kulasalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulasalu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Panasci de bal. Panasci haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czapury OKS Kulos 61%, kalopodaros 39%.
Czapury OKS Kulos - kalopodaros 0:1