Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Skała 08 Kateggat
442 Tactiek xXx
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 48.6
average Schieten very good
good Passen good
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Pomykacz is nu in balbezit. Verhas verovert de bal door een tackle van achteren. Verhas geeft de bal voor. Vanderelst rent richting de bal. Vanderelst haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vanderelst is nu in balbezit. Vanderelst draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Skała 08 - Kateggat 0:1

6e minuut.
Tagliafierro verovert de bal door een tackle van achteren. Spiridonov is nu in balbezit. Spiridonov geeft een hoge lob. Vanderelst rent richting de bal. Vanderelst schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Vanderelst schiet op doel. Smyła probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Enescu neemt de hoekschop. Vanderelst krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Racciatti speelt de bal door. Klungelig pakt Spiridonov de bal. Spiridonov passt de bal met de wreef. Franken bereikt de bal nog maar net als eerste. Franken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Skała 08 - Kateggat 0:2

14e minuut.
Smyła geeft een hoge lob. Kostelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Racciatti. Racciatti krijgt een gele kaart.

21e minuut.
MacCaul bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCaul geeft een lange en hoge pass. Smyła kopt de bal weg. Enescu is nu in balbezit. Enescu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Racciatti is nu in balbezit. Racciatti probeert naar een medespeler te passen. Vanderelst is nu in balbezit. Vanderelst draait met de bal, schiet en ... Gos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Skała 08 - Kateggat 0:3

35e minuut.
Smyła geeft een hoge lob. Tena kopt de bal weg. Klungelig pakt Szarawarski de bal. Spiridonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridonov geeft de bal voor. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Skała 08 63%, Kateggat 37%.
LKS Skała 08 - Kateggat 0:3

60e minuut.
Inworp. Arambu komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Racciatti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Franken de bal. Tagliafierro begaat een overtreding. Tagliafierro krijgt een gele kaart. Franken is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Spiridonov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Gos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Złotnicki rent richting de bal. Córdoba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Złotnicki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Comeford zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pomykacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomykacz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Córdoba speelt de bal door. Racciatti probeert naar een medespeler te passen. Vanderelst bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderelst haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Skała 08 - Kateggat 0:4

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fjælberg komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Złotnicki is nu in balbezit. Córdoba onderschept slim de pass. Córdoba speelt de bal door. Vanderelst rent richting de bal. Vanderelst draait met de bal, schiet en ... Gos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Arambu is nu in balbezit. Arambu passt de bal met de wreef. Racciatti probeert naar een medespeler te passen. Vanderelst is nu in balbezit. Vanderelst haalt uit met een fantastische trap. Gos bokst de bal weg.

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Pisz de bal onder controle te krijgen. Szarawarski speelt de bal door. Inworp. Arambu met een snelle inworp. Spiridonov geeft de bal voor. Gos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Skała 08 63%, Kateggat 37%.
LKS Skała 08 - Kateggat 0:4