Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-12-09 19:38
  • Competitiewedstrijd: Beszok Cup
  • Stadion: Stars Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers:
Kazik Stars Włocławia2007
#2 Tactiek kamil
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 41.5
excellent Schieten solid
good Passen good
very good Verdedigen good


8e minuut.
Alen onderschept slim de pass. Alen passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ghilardini de bal. Ghilardini draait met de bal, schiet en ... Bajorek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazik Stars - Włocławia2007 1:0

9e minuut.
Świstek is nu in balbezit. Ignat verovert de bal door een tackle van achteren. Ghilardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilardini haalt uit met een fantastische trap. Gołębiewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bajorek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazik Stars - Włocławia2007 2:0

11e minuut.
Ignat draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Liv de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Beştaş geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ghilardini springt en kopt de bal. Bajorek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Puchała rent richting de bal. Zúñiga verovert de bal door een tackle van achteren. Zúñiga passt de bal zonder na te denken. Alen bereikt de bal nog maar net als eerste. Alen geeft een hoge lob. Bajorek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ghilardini is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Alen passt de bal met de wreef. Ignat is nu in balbezit. Alen probeert naar een medespeler te passen. Ghilardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilardini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazik Stars - Włocławia2007 3:0

34e minuut.
Zgutczyński onderschept slim de pass. Beştaş rent richting de bal. Zgutczyński begaat een overtreding. Zgutczyński krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Zúñiga met een snelle inworp. Alen geeft de bal voor. Ghilardini is nu in balbezit. Ignat rent richting de bal. Ignat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ignat passt de bal zonder na te denken. Ghilardini rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Beştaş zal de hoekschop nemen. Ghilardini krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bajorek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Zúñiga passt de bal in één keer door. Grzanka speelt de bal door. Klungelig pakt Ghilardini de bal. Ghilardini draait met de bal, schiet en ... Bajorek probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sławoszewski komt het veld opgelopen. Kawulok komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kazik Stars 31%, Włocławia2007 69%.
Kazik Stars - Włocławia2007 3:0

48e minuut.
Zúñiga passt de bal in één keer door. Beştaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştaş geeft een hoge lob. Ignat heeft problemen om de bal te vangen. Ignat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Gołębiewski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beştaş met de inworp. Ignat bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignat geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kawulok onderschept slim de pass. Alen verovert de bal door een tackle van achteren. Alen passt de bal met de wreef. Ghilardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilardini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazik Stars - Włocławia2007 4:0

68e minuut.
Sławoszewski heeft problemen om de bal te vangen. Ghilardini onderschept slim de pass. Puchała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignat verovert de bal door een tackle van achteren. Ignat draait met de bal, schiet en ... Bajorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Zúñiga geeft de bal voor. Ignat bereikt de bal nog maar net als eerste. Religa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignat verovert de bal door een tackle van achteren. Ignat schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bajorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ghilardini rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazik Stars - Włocławia2007 5:0

74e minuut.
Wierzgacz probeert naar een medespeler te passen. Sławoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoszewski passt de bal met de wreef. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Łopatowicz komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Grzanka onderschept slim de pass. Grzanka geeft een hoge lob. Ghilardini kopt de bal weg. Ignat bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignat haalt uit met een fantastische trap. Bajorek bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Ţiclău de bal onder controle te krijgen. Ignat bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazik Stars - Włocławia2007 6:0

80e minuut.
Beştaş rent richting de bal. Beştaş geeft een hoge lob. Kawulok is nu in balbezit. Ghilardini onderschept slim de pass. Ghilardini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kawulok bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignat onderschept slim de pass. Ignat met een sublieme pass. Ghilardini is nu in balbezit. Ghilardini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ghilardini is nu in balbezit. Klungelig pakt Ghilardini de bal. Łopatowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Alen verovert de bal door een tackle van achteren. Alen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kazik Stars 36%, Włocławia2007 64%.
Kazik Stars - Włocławia2007 6:0