Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Włocławia2007 Kateggat
kamil Tactiek xXx
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
5 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 48.9
very good Schieten very good
good Passen solid
solid Verdedigen good


1e minuut.
MacCaul zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Franken is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Świstek ... Strafschop! Franken raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Vanderelst neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Włocławia2007 - Kateggat 0:1

4e minuut.
Spiridonov onderschept slim de pass. Spiridonov passt de bal zonder na te denken. Franken probeert naar een medespeler te passen. Vanderelst is nu in balbezit. Vanderelst schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Vanderelst rent richting de bal. Vanderelst passt de bal zonder na te denken. Enescu rent richting de bal. Enescu geeft een hoge lob. Franken springt en kopt de bal. Bajorek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Opriş geeft een hoge lob. Franken is nu in balbezit. Franken passt de bal met de wreef. Vanderelst is nu in balbezit. Vanderelst schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Franken onderschept slim de pass. Franken probeert naar een medespeler te passen. Vanderelst bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderelst haalt uit met een fantastische trap. Bajorek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ţiclău verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. MacCaul neemt de hoekschop. Vanderelst maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Włocławia2007 - Kateggat 0:2

36e minuut.
Enescu met een snelle inworp. Racciatti geeft een lange en hoge pass. Franken heeft problemen om de bal te vangen. Vanderelst bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderelst schiet op doel. Bajorek bokst de bal weg. Franken is nu in balbezit. Gołębiewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Franken raakt geblesseerd tijdens het duel. Franken neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Włocławia2007 - Kateggat 0:3

37e minuut.
Liv geeft een lange en hoge pass. Opriş kan de bal niet met de borst controleren. Buscan rent richting de bal. Buscan schiet op doel. Berendei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Włocławia2007 - Kateggat 1:3

39e minuut.
Spiridonov is nu in balbezit. Puchała verovert de bal door een tackle van achteren. Puchała speelt de bal door. Buscan rent richting de bal. Buscan haalt uit met een fantastische trap. Berendei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Puchała rent richting de bal. Puchała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Włocławia2007 - Kateggat 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Włocławia2007 73%, Kateggat 27%.
Włocławia2007 - Kateggat 2:3

46e minuut.
Sławoszewski komt het veld opgelopen. Kawulok komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Spiridonov kopt de bal weg. Enescu probeert de bal met de borst te controleren. Vanderelst is nu in balbezit. Vanderelst schiet op doel. Bajorek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Włocławia2007 - Kateggat 2:4

54e minuut.
Franken geeft een hoge lob. Religa kopt de bal weg. Racciatti met een sublieme pass. Vanderelst is nu in balbezit. Vanderelst haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Włocławia2007 - Kateggat 2:5

58e minuut.
MacCaul zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spiridonov probeert de bal met de borst te controleren. Spiridonov geeft een hoge lob. Vanderelst springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Franken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franken draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Gołębiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gołębiewski geeft een lange en hoge pass. Buscan is nu in balbezit. Buscan draait met de bal, schiet en ... Berendei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Fjælberg komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Franken is nu in balbezit. Kawulok is nu in balbezit. Franken onderschept slim de pass. Franken draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gołębiewski de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Spiridonov passt de bal met de wreef. Vanderelst rent richting de bal. Vanderelst speelt de bal door. Franken rent richting de bal. Franken draait met de bal, schiet en ... Bajorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Opriş probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Franken de bal. Gołębiewski begaat een overtreding. Franken is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Spiridonov komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Łopatowicz komt het veld opgelopen. Bajorek trapt de bal weg. Franken kopt de bal weg. Vanderelst is nu in balbezit. Vanderelst haalt uit met een fantastische trap. Bajorek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Włocławia2007 - Kateggat 2:6

81e minuut.
Kawulok rent richting de bal. Vanderelst verovert de bal door een tackle van achteren. Vanderelst met een sublieme pass. Franken is nu in balbezit. Franken draait met de bal, schiet en ... Bajorek bokst de bal weg.

83e minuut.
Inworp. Csupra komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Csupra verovert de bal door een tackle van achteren. Csupra speelt de bal door. Klungelig pakt Vanderelst de bal. Vanderelst draait met de bal, schiet en ... Bajorek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Racciatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Racciatti passt de bal met de wreef. Franken bereikt de bal nog maar net als eerste. Franken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Włocławia2007 - Kateggat 2:7

86e minuut.
Łopatowicz is nu in balbezit. Łopatowicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Csupra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Racciatti geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Włocławia2007 71%, Kateggat 29%.
Włocławia2007 - Kateggat 2:7