Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-12-16 19:31
  • Competitiewedstrijd: Beszok Cup
  • Stadion: Stars Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Kazik Stars LKS Skała 08
#2 Tactiek 442
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 41.7
excellent Schieten average
good Passen adequate
very good Verdedigen solid


7e minuut.
Ghilardini kopt de bal weg. Klungelig pakt Ignat de bal. Tagliafierro is nu in balbezit. Ignat verovert de bal door een tackle van achteren. Ignat draait met de bal, schiet en ... Gos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ghilardini is nu in balbezit. Ghilardini schiet op doel. Gos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazik Stars - LKS Skała 08 1:0

15e minuut.
Daar is Grzanka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzanka met een sublieme pass. Zúñiga probeert naar een medespeler te passen. Ignat rent richting de bal. Ignat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Beştaş is nu in balbezit. Beştaş speelt de bal door. Ignat is nu in balbezit. Ignat haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Topka de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazik Stars - LKS Skała 08 2:0

27e minuut.
Beştaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştaş passt de bal met de wreef. Ghilardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignat rent richting de bal. Ignat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Alen kopt de bal weg. Tagliafierro heeft problemen om de bal te vangen. Ghilardini maakt een afschuwelijke overtreding. Ghilardini is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

45e minuut.
Kostelecki rent richting de bal. Kostelecki probeert naar een medespeler te passen. Pisz rent richting de bal. Pisz draait met de bal, schiet en ... Kaplon verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kazik Stars 57%, LKS Skała 08 43%.
Kazik Stars - LKS Skała 08 2:0

57e minuut.
Kostelecki passt de bal met de wreef. Alen bereikt de bal nog maar net als eerste. Alen speelt de bal door. Ignat rent richting de bal. Ignat schiet op doel. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Kaplon passt de bal zonder na te denken. Zúñiga rent richting de bal. Zúñiga passt de bal in één keer door. Ignat is nu in balbezit. Ignat haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Szarawarski passt de bal zonder na te denken. Kostelecki is nu in balbezit. Kostelecki passt de bal met de wreef. Pomykacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomykacz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kazik Stars 53%, LKS Skała 08 47%.
Kazik Stars - LKS Skała 08 2:0